2014. június 17.a párjával járt itt 15 Azt hittük feleségemmel, hogy méltóan tudjuk megünnepelni házassági évfordulónkat az első nap után még ez volt a benyomásunk, de a második nap már szinte katasztrófa volt. Abszolút nem vendégbarát kiszolgálás jellemezte őket az ott tartózkodásunk ideje alatt. A recepciós hölgy aranyos volt meg minden,csak kicsit bizonytalan.
Az étterem és a konyha együttesen nálam a borzalmas kategóriát verte, de azt magasan 4****an. Ami a probléma két félpanzós vacsorát fogyasztottunk volna el (jelzem nem kuponos oldalon foglaltunk)szóltam a felszolgáló úrnak, hogy ez nem igazán kecsegtető számunkra. . . . no de valljuk be, hogy egy lecsós máj és egy paradicsomos tészta vicc kategória szerintem egy 4 csillagos szállodában. Kérésünkre oda jött a szálloda vezető hölgy akinek a nevére nem emlékszem és fejünkhöz vágta, hogy maguk biztosan kuponosok meg stb felajánlotta, hogy kapunk 1000 ft kedvezményt ha a'la carte étkezünk! Mondom ez vicc nem lehet a félpanziós vacsora értékében a'la carte enni(sok helyen megfordultunk már, de ilyennel még nem találkoztunk) . . . no itt elszakadt a céérna és inkább más helyen vacsoráztunk. Elég keserű szájízzel távoztunk e helyről ahová biztosan nem térünk még egyszer vissza. A reggeli (kevés választék, hangyák a méz/lekvár körül + tejben is) az agyoncsapott légy még 3. napon is ott sütkérezett a reggeli napsütés csodás pompájában.
2014. június 17.a párjával járt itt 55Április végén vacsoráztam itt a feleségemmel szolid kellemes hely, remek ételek és a kiszolgálás fantasztikus! Ajánlom mindenkinek ezt a helyet aki a régi ételek elfeledett ízharmóniáját szeretné átélni. Tiszta, elegáns a belső rész a külső teraszhoz kicsit hideg volt számunkra. Köszönjük az élményt
Kovács-Kert Étterem válasza
Köszönjük szépen az értékelést! Szeretettel és tisztelettel várjuk Önöket is ismét, ha erre járnak!
2014. június 24., Kovács Gábor, tulajdonos