2018. március 25.a párjával járt itt 25 Párommal 5. évfordulokat töltöttünk az Azúr hotelben. Interneten ketesgéltem és nagyon megtetszett látomásra. Sokkal nagyobb a körítés mint a valóság. A hotel és a szobák kényelme butorzata,kivitelezése ,ágy nagysága,szuper. Tisztaság kritikán! ! ! aluli . . .
poros falak,nagyon koszos ablakkeretek,pókhálók,wellnes részlegnél a szauna ajtót be kell rugni :) Tisztaság,higénia,szagok motelekre hajazó. . . Hotel elhelyezkedése tökéletes,közvetlen a Balaton part . Étel se érdemli meg a 4 csillagot sőt ha ki kellene emelnem valamit ez volt a legrosszabb. Itt nemcsak magam nevében nyilatkozom,mind választék mind ízvilág téren. nem erősítem a válogatósok táborát csak szeretem a jó ízeket. Igért glutén mentes ételek mennyisége is elenyésző vagyis 1 fajta azis hal ,pedig ez miatt telefonáltam is. Portás és a,recepción nagyon kedves ,segítőkész :) étteremben a pincérek nem kedvesek ,sőt pofákat vágnak. Árak a bufékben horror. tea 0. 5 l 8oo ft,egy pálinka 1800. redbull 1000 etc. . . Azért hogy a wellnes,részlegen kiad a,pultbol 3 italt felszámolnak 4oo ft szervizdijat. Ár érték arányban a hotel túl becsüli önmagát. _ van viszonyitási alapom hisz munkámból kifolyólag rengeteget utazom. Aki sajnos nem teheti meg sajnos (én sem :) ),hogy többször menjen wellnes hétvégére nem ajánlom a hotel Azúrt hisz ennyi pénzért sokkal sokkal jobb helyekre lehet elmenni-,finomabbakat enni :) A Balaton szépsége azért megvigasztalt. . . .