2015. október 26.gyerekekkel járt itt 45 Ár érték arányban minden rendben volt. Az ételek jók voltak, nem külömösebben nagy gasztronómiai élmény, de jóízűek. Egyik vacsoránál a desszert már fél 8-kor elfogyott, amit nem tudtak pótolni. Ez okozott némi csalódottságot. A játszóház jó volt,de a 9 éves gyereknek már kicsit unalmas.
Ő nagyon várta a Playstationt ami meg volt hirdetve, de sajnos csalódtunk mert nem működött most sem. A nagyobb probléma az, hogy már hónapok óta nem működik a fórumon olvasottak alapján. Egy animátor jó lenne, így a szülők kicsit pihenhetnének. A ping-pong asztal nagyon jó ötlet, de irtóra leharcolt, az ütők szakadtak, nagyon rossz minőségűek. A szoba nagyon szép és tiszta volt, és a szálloda többi része is. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, minden kérésünket azonnal teljesítették (wc szűkítő, hajszárító)a pincérek figyelmesek, gyorsak, kedvesek udvariasak. A wellness elég kicsi, és nagyon hiányzik a gyerek medence. Nekünk se a törölközővel se a fürdőköpennyel nem volt bajunk, tiszták voltak, és nem szakadtak. Az étteremben az ital árak nagyon magasak, de kértünk kancsóba csapvizet minden étkezésnél, és nagyon szívesen hoztak. Ár- érték arányban megfelelő.