2021. október 23.a párjával járt itt 55Mindenkinek csak ajánlani tudom, ízletes, bőséges ételek és desszertek. A pincérek udvariasak , kedvesek. Születésnapkor meglepetés torta.
2021. október 23.a párjával járt itt 55Sokszor jövünk ide a férjemmel. Nem szokott zsúfolt lenni a hely. A szauna nagy és sok van. A kilátás a tetőtéri panorámamedencéből csodás és a körülötte lévő napozóteraszról is.
2021. október 23.a párjával járt itt 55Nagyon szeretünk ide járni. Sok szauna van, a fürdő nagyon szép és tiszta. Mindenre figyelnek.
Érdekes
2021. október 23.családjával járt itt 45Amikor mi voltunk nagyon sokan voltak. Igaz, hosszú hétvégén voltunk, de nem lehetett a fürdőt élvezni. A szaunát nagyon kevésnek találtam. Ezt leszámítva a fürdő szép és sok medence van.
2021. október 23.a párjával járt itt 55A férjemmel voltunk itt vacsorázni. Nagyon kedves volt a kiszolgáls és az ételek nagyon finomak és frissek.
2021. október 23.a párjával járt itt 55A férjemmel jártunk itt és nagyon tetszett a hotel nekünk. A vacsoránál nagyon sok választható étel van és minden nagyon finom. Itt találkoztunk a legjobb ételkínálattal. A wellness részleg nagy és tiszta. Egy negatívum volt, hogy a szoba teraszán ott volt hagyva egy kisfiú alsónadrág.