2019. március 26.barátokkal járt itt 55Véleményem: Nagyon finom, ízletes palacsintát ettem, nagy adagok, öntetettel, gyümölcsökkel. Az italok is fantasztikusak. Mindenkinek ajánlom. A személyzet jó fej. Kényelmes bútorok. A tisztaság,hmm..viszonylag elfogadható.
Lényegében jó hely.Árban és adagban szuper Esti órákban voltam baráti társasággal!!!!!
.-))))))
2019. március 25., üzleti partnerrel járt itt 55Gyors találkozó, megbeszélésre tökéletes volt a hely. Kulturált, tiszta, hangulatos. Város,forgalomból származó zaj kizárva. :-) Kiszolgálás általános kb. végzik a dolgukat, ennyi. Hatalmas adagok, "hatalmas" árakkal. Természetesen erre a helyre csak gyalogosan érdemes találkozót szervezni. Délelőtt voltam 10 óra magasságában, szinte üres volt a kávézó.
2019. március 25.barátokkal járt itt 55Baráti társaságban szoktam/szoktunk ezen a helyen találkozni, nagyon finomak az ételek és az italok minősége is elfogadható. Személyzet udvarias. Ami nem túl szerencsés, hogy a hely nem túl nagy ill. 1 kétszemélyes asztalhoz ültettek hármunkat. Elfértünk, de kényelmesebb lett volna az adott létszámhoz megfelelő asztal, hogy a tányérok, poharak rendesen elférjenek, de megoldottuk. :-) Ettől még máskor is megyünk.
2016. október 26.gyerekekkel járt itt 55Nekem nagyon szimpi volt a hely. Kedvesek, készségesek voltak a tulajdonosok. Közel van a Barlangfürdőhöz. Aki nem akar étkezések időpontjához rohangászni annak tökéletes. Nagyon jól felszerelt konyha és hangulatos szobában "laktunk". Nyáron ideális lehetőség a szálláshoz tartozó kertben pihenni. Mindenkinek ajánlom én családdal voltam. :-))))
2016. április 12.barátokkal járt itt 45Nagyon kellemes, szép, tiszta szállás volt. A személyzet kedves, figyelmes. Márciusban voltunk, így igazolhatom, hogy a fűtés is szupi, nem fáztunk. Praktikusan felszerelt. Parkolóba kicsit izgalmas a beállás, de ez adja meg a "nyaralás" ízét. :-)))a LÉNYEG, HOGY visszamennék, még gyerekkel is.
Közel van a nagy strandhoz. :-))Nekem nagyon tetszett, tudom ajánlani. . . :-))
2015. október 28.gyerekekkel járt itt 55Nekem nagyon tetszik a hely, mert hangulatos, finoman főznek, mindig vadból készült ételeket rendelek. Egy hosszú út előtt csodás. Nagyon tiszta, kulturált. Van egy kis játszótér is mellette, gondolva a gyerekekre is. Benzinkút is van, de ezt nem reklámozom.
Nagyon régóta épült ez az étterem, de pár éve kicsit átalakították, de szerencsére a lényeg megmaradt. :-))) Mindenkinek ajánlom!
2015. július 22.gyerekekkel járt itt 35A wellness része illetve az élmény fürdő esetén csalódtam, mert kopott csempék a medencéknél.A játékok használhatatlanok.A hullám nulla.Első ránézésre szép és jó, de aztán a tapasztalat után..Pedig biztos, hogy lehetne nagyon szuper. A szálloda maga szép, nagy parkolóval.Sajnos sok kivetni való van.
2015. július 16.családjával járt itt 45 Kezdem a pozitív véleménnyel: A személyzet nagyon kedves, figyelmes. A fürdő közel van hozzá. A szoba amiben voltunk szerintem kényelmes nagyságú. Ami viszont negatív volt, az az, hogy egy amily-nek mondott helynek, nincs sem játszótere, sem hintája, semmi. Van egy kicsi játszószobája, amiben lepusztult, törött játékok vannak.
A tisztaságról: na igen, a törölközőket lehetett volna még mosni. A medencék: a benti rész, nekem tetszett, a kinti is jó lett volna, ha nem lett volna hideg. Reggeli megfelelő, mint minden hotelban, vacsi egy közeli étteremben, ahol nagy adagokat adnak és finomakat, van gyerek menü is ill. elcsomagolják, ha szükséges. Én azt mondom, hogy összességében jól éreztük magunkat, egy 3 éves gyermekkel. :)))
2014. augusztus 18.gyerekekkel járt itt 55 Szuper jól éreztük magunkat. 3 gyerekkel voltunk, mindegyik 3 éves. Nekik az egész egy nagy játék birodalom volt:-)) Tökéletes, jól felszerelt szobák, étel választék sok rétű, mindenki megkapja/ megtalálja amit szeret, pláne 3 gyereknél. :-))Sokféle játék, amiben fejlesztő hatású is van. Tetszett az Óvodai rész.
Gyerekek élvezték az egészet. Este zenés foglalkoztató, táncolás! A wellness nagyon szupi, főleg az alagút! ! Azt hiszem én teljesen elfáradtam, de a gyerekek már mennének vissza! :-))Összességében fantasztikus élmény volt és természetesn én is visszamennék. Mindenkinek ajánlom! ! ! Anita
Ui. : . . ja és Bobóval is találkoztunk! :-))))Köszönjük a vendéglátást!
2014. május 16., csoporttal járt itt 55 Én egy felsőoktatás keretében szálltam meg itt. Nagyon tetszett és amit mindenkinek ajánlok az a SZAUNA-szeánsz. Fantasztikus élmény volt. :-))))))))))) Az ételek finomak, változatos és figyelemmel vannak az ételek összetételét illetően, feltüntetve pl. : glutén mentes, diabetikus, kalória stb.
A szobákról, van amelyik lehetett volna nagyobb, de nyilván nem tudnak falat bontani, amúgy minden szupi volt. Köszönöm, Anita