2018. augusztus 23.a párjával járt itt 45 Júliusban egy rendezvényen töltöttünk egy éjszakát a szállóban. Nagyon tetszett a szálló és környezete, ám a kánikulában a tetőtéri szobában a légkondicionáló ellenére sem volt kellemes tartózkodni, ezért inkább az uszodában, illetve az élménybirtokon tartózkodtunk szabadidőnkben.
A kiszolgálás megfelelő volt, viszont a wellness részleget túl későn nyitják (9. 00-kor) és így a távozásunk napján nem tudtuk igénybe venni. Ezt sajnálom, mert jól esett volna. Mindent összevetve, szívesen visszatérnék 3-4 éjszakára a családommal.
2018. június 22.a párjával járt itt 55Nem először jártunk itt. Ugyanolyan jó volt, mint korábban. Remek a hely,a szálloda kényelmes és tiszta. Az ételek ízletesek, gondolnak mindenkire. A wellness megfelelő, a víz hőmérséklete is jó. A külső úszómedencében az úszást igazán élveztem. Különösen az tetszett, hogy délig ott lehettünk, tehát az eltávozás napján is használhattuk a wellness részleget.
Egyszóval most is jól éreztük magunkat.
2016. december 13.a párjával járt itt 55 Egy céges meghívás alkalmával töltöttünk egy éjszakát a Hotel Azúr Prémium részlegében. Már a fogadtatás kellemes benyomást keltett. A későbbiekben csupa kellemes érlény ért minket: a szoba kényelmesen nagy, nappali részleggel egyben, a fürdő szintén kényelmes méretű. Mindehhez méretes terasz tartozik (bár ezt tél lévén nem igazán tudtunk kihasználni).
Az ételek megfelelőek voltak, bár nagyobb választékra számítottam. A wellness részleg a kép alapján kicsinek tűnt, ám a gyakorlatban megfelelő volt: jót úsztam, szaunáztam. S még bowlingozni is tudtunk. Szerettem volna hamarosan visszatérni, de üres hely egyáltalán nem volt: nem is csodálkozom ezen. Gratulálok! !
2016. december 12.a párjával járt itt 55 Férjemmel 3 napot töltöttünk a Medici Villában. A veszprémi kis hotelról csupa jót tudok elmondani: Elsősorban a szervezés kiváló; a személyzet munkája dicséretes;az ételek fantasztikusak: bármit előteremtenek (pl.
egy húst nem fogyasztó egyénnek); a wellness részleg kicsi, de a kényelmet szolgálja (féltem a medence méretétől, de ki tudtam használni); a szoba, mellékhelyiség mérete kicsi, de ez már adott, ezen változtatni nem lehet. Összességében: igen kellemes hétvégét töltöttünk itt, köszönjük szépen.
2016. január 13.a párjával járt itt 55 Fantasztikus Hotel szuper helyen. A szobánk tágas volt, kicsi konyharésszel. A kávé-teafőzésen kívül viszont nem is lenne rá szükség, mert az ellátás is kiváló (félpanzió). A Welness részleg viszont ehhez a hotelhez kicsi: uszodának titulálja a medencét, amiben csak akkor lehet igazán úszkálni, ha csak néhány vendég van bent- nem beszélve a vízbe ugráló gyerekekről.
Kellemesen fel lehet üdülni, de nem teltház idején. Szerencse, hogy a környéken van mindig program, ami elcsalja az itt megszállók egy részét. A Hévízi-tó - az utcán lesétálva- pár száz méterre található, ez sem utolsó szempont. Összegezve kellemes pár (ajándékba kapott) napot töltöttünk itt férjemmel. MEGÉRTE!
2015. március 7.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezet, kellemes elszállásolás, kiváló ételek, s nem utolsó sorban: isteni fürdőzési lehetőség - szeretem, ha télen is úszhatok a szabadban, s nem kell megfagynom. :-)A személyzet nagyon kedves és segítőkész. Egy céges rendezvény során tölthettünk itt 2 napot. Nagyon jó volt az elszállásolás is, az ételek is, s a wellness részleg is.
Az sem utolsó szempont, hogy látnivalóban is bővelkedik a környék. Gratulálunk! Egyszóval jól éreztük magunkat a tél végén. Zsár (házas)pár
2015. január 12.a párjával járt itt 55Nagyon változatos, finoman elkészített ételeket ehettünk. Kétszer vacsoráztunk, de nem kellett attól tartanunk, hogy ugyanazt az ételeket kell fogyasztanunk. A személyzet nagyon előzékeny és segítőkész volt. Nagyon kellemes időt tölthettünk itt.
Gratulálunk!
Mindenkinek ajánlani tudom. Férjemmel töltöttem itt 3 napot)