2017. március 21.a párjával járt itt 55 Március elején jártunk itt a férjemmel. Nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda egyszerű és szép, tiszta. Érkezésünkkor a recepción kedvesen fogadtak, tájékoztattak a tudnivalókról. A szobánk praktikusan berendezett, kényelmes ággyal. Az erkélyről a városra és az erdőre szép kilátás nyílt.
A három nap alatt az erdőben, és a városban is sétáltunk. Mindkettő nagyon szép, és jó program volt. Félpanziós ellátást kaptunk. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon ízletes és sokféle volt. Az étteremnek kiváló szakácsa van, nem hiszem, hogy valaki éhesen távozott volna. A pincérek kedvesek és szolgálatkészek voltak, de nem tüsténkedtek tolakodóan. A takarítószemélyzet is tette a dolgát, mikor találkoztunk, kedvesen köszöntek. A wellness részlegen van egy hűvösebb medence, ahol lehet kicsit úszkálni, és egy jó meleg pezsgőfürdő. Számunkra tökéletes volt. Ott is kedves, udvarias volt a személyzet. Összességében nagyon jó volt a 3 nap, számunkra a szálloda, a szolgáltatások, a személyzet munkája is tökéletesen megfelelő volt. Szívesen visszamennénk bármikor.
2016. november 13.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Két éjszakás akciós csomagot vettem a férjem szülinapjára. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető Cserkeszőlő, a panziót is könnyen megtaláltuk. A szállásadók kedvesek, segítőkészek, de egyébként szinte észrevétlenül voltak jelen. A szoba kényelmes, erkélyes volt.
Ami a legjobban tetszett: az egyik az, hogy a reggelihez nagyon finom kávét kaptunk, a másik pedig, hogy a főétkezéshez kapott kupont a fürdő területén lévő étteremben lehetett felhasználni déltől estig, amikor éppen megéheztünk. Összességében kellemes 3 nap volt.