2017. augusztus 29.a párjával járt itt 55 3 napot töltöttünk Önöknél. Nagyon kellemes, otthonos szállásunk volt. A szoba szépen, és kényelmesen berendezett, az ágy kényelmes, a klíma megfizethetetlen volt ebben a hőségben. Az étterem is megfelelő, és a félpanzió kielégítő és ízletes. A személyzet kedves, segítőkész.
Voltunk már a másik szállodában is, így volt helyben összehasonlítási alapunk, összességében nagyon örültünk, hogy ezt a szállodát választottuk
2017. január 3.a párjával járt itt 45 A szálloda elhelyezkedése nagyon jó,kényelmes a közvetlen átjárással a fürdőbe. Az ellátás, a személyzet, a tisztaság a 3 csillaghoz képest kielégítő. Ami nagyon meglepett, és nagyon kicsinyes megoldásnak tartom, hogy a kettőnk után fizetett 165. 000,- forintba nem fért bele szilveszter éjjelén 1 dl pezsgő.
Ha koccintani akartunk, külön kellett venni. 20 éve minden szilvesztert szállodában töltünk az ország különböző pontján, különböző kategóriákon, de ilyennel még nem találkoztunk. Piti megoldás volt. A műsor sem volt valami hangulatkeltő, színvonalas /kb 35-40 perc Charli/, + elég gyenge zenekar. A szilveszter éjjelt leszámítva,csak pihenésre tökéletesen alkalmas hely.