2015. április 17.egyedül járt itt 35 Leszögezném, hogy csak az Étterem részében fogyasztottam. A Hotel részét nem látogattam meg, így véleményem csak az Étteremre koncentrálódik. Egy átlagos hétköznap voltam az Étteremben talán rajtam kívül még 3-n voltak bent. Nem mondhatni csúcs időszaknak. Mégis a kiszolgálás lassú volt. Viszonylag sokat kellett váni az ételre.
Ami átlagos tálalással egy átlagos ízzel öltött testet egy átlagos adagban. Nagyából ez jellemző az étteremre ÁTLAGOS!
2015. április 17., kollégákkal járt itt 45 Mi egy szombat délután voltunk az étteremben kollégáimmal. Kb. 2/3-ig volt az étterem. Voltak Párok, kis és nagy családok, nagyobb asztaltársaság is. Ahogy beléptünk az étterembe azonnal arcba vágott egy 3 főből álló Tradicionális Cigány Zenész ÉLŐ muzsikája, ami először kicsit hangos kellemetlen, de kb.
5-10 perc elteltével ahogy hozzászoktunk a helyhez, környezethez már nem frusztrált tovább. Le kell szögezni itt az elején, hogy mi NEM hal ételeket ettünk. Sajnos ebben érdemben információval nem rendelkezek. Az étlapot áthajtogatva nagy választék és nekem egy kicsit erős árak köszöntek vissza. Nem tudom mellé tenni az adagot, mennyiséget mert nem rendeltünk ilyet, de ha az egyszerű főételekből indulunk ki amit ettünk s azok adag/arányáról akkor a Hal ételek árai kicsit erősek. Tulajdonképpen a kiszolgálás a 2/3-s telítettség ellenére is gyors, szervezett s kedves volt. 15-20 perc alatt a helyfoglalás után már kaptuk a Főételeket. Adagok normálisak voltak. Az ételek finomak, olyan átlagosak. Ajánlani tudom mindenkinek. Egy jó élmény.
2015. április 17.egyedül járt itt 45 Először is köszönetet szeretnék megfogalmazni a hely kreatív szülőinek. Szerintem jó, hangulatos, azt adja amit ígér. Visszaköszön a BETYÁROS kor s külcsín mind a falakon belül s a falakon kívül is. Több ilyen helyet szeretnék látni ma 2015. -be Magyarországon. Tudom tudom ehhez az kell, hogy mi Vendégek motiváltabbak legyünk s sűrűbben látogassuk a helyeket, gazdaság stb.
de maximális tisztelet. A hely átlagos, ha a konyhát vesszük górcső alá. Nagyon különleges egyedi ételek nem nagyon vannak. A tálalás Kreatív. Összességében egy jó hely benyomását tükrözi. A kiszolgálás megfelelő, kedves. Az adagok normál adagok. Ár/Érték arány kielégítő. A bútorok az asztalok összességében egy hangulatos helyet tükröz. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2015. április 9.barátokkal járt itt 55Az ételek frissek és háziasan finomak, a kiszolgálás tökéletes, udvarias, gyors. Az ételek adagjai hatalmasak. Az egész város s a környékbeli emberek kedvenc Menüző étterme. Az "A la carte" étlap is kielégítő, bár ez a hely többségében menüzéssel eteti a várost. De rendeznek rendezvényeket, céges vacsorákat, ballagásokat stb. is, összességében azt tudom mondani kellemes jó hely. Ajánlani tudom.
2015. április 9.a párjával járt itt 35Nem nagy durranás tipikus sorozat pizzéria. Nagyából az ételek elfogadhatók, úgy ahogy frissek. A kiszolgálás közepes. Félegyházán egy időben a 2000-es években Státusz szimbólum volt, mára már csak egy közepes étterem. A házhoz szállítás praktikus, de nem gyors. Van kerthelyiség ami színvonalas, hangulatos. WiFi van. A mosdók átlagon aluliak nagyjából tiszták.
2015. április 9.a párjával járt itt 45 Egy gyors praktikus tipikus Street Food étterem. Maximálisan kielégítette az étterem az igényeinket. A házhosszásítással semmi gond. A futár kedves, pontos. Az étteremben a kiszolgálás fantasztikus. A kerthelyiség szezonban hangulatos. Ajánlom mindenkinek aki szereti a tipikus Street Food éttermeket. Nagyon jók az Amerikai ízek is.
Kitűnő az étterem, az étlap jól átlátható. Aki Félegyházán jár az feltétlen nézzen be, ne hagyja ki!
2015. április 8.barátokkal járt itt 55 Én azt mondom, hogy a Symbol egy elegáns nívós hely! A kiszolgálás kifogástalan udvarias, az ételek mesteriek. Az árak nem a legolcsóbbak, de az élmény amit a hely nyújt az szerintem nagyon nagyon tükrözi a hely színvonalát. Szerintem teljesen rendben van. Mondjuk ha csúcs van a parkoló hely kevésnek tűnhet.
De ez azért mert Budapest + mert sokan járnak ide! Mert jó. S a Terasz is király!
2015. április 8.a párjával járt itt 55 Gyerekek ez a hely FANTASZTIKUS! A szakács Mesteri! Az ételek Finomak! Az adagok nem kicsik! A kiszolgálás, udvarias, profi. . . . és az árak egyszerűen nem hittem el! CSAK CSAK ajánlani tudom. Mi 190km-re vagyunk tőlük, de ha tehetnénk minden héten 2x biztos elmennénk! Tökéletes helyen van. Odafigyelnek mindenre.
Van WiFi, a gyerekeknek babetető stb. Egy családbarát elegáns étterem bújik meg Kormorán falain belül!
Dréher Vendégház -
Dréher Vendégház Bogács
2015. április 8.barátokkal járt itt 35 Közepes, átlagos tömegszálláshely. Jó helyen van. Kicsit szoci kicsit modern. 2 szintes sablonház. Mi 15 fővel voltunk a fűtést (mert most szükség volt rá) 1 nappal hamarabb a házinéninek be kellett volna gerjesztenie, mert mi reggel begyújtottunk, de az első éjszaka mindenki fázott.
A falak rettentő hidegek voltak s úgy kellett tüzelni, hogy a fenti emeleten elkellet zárni a fűtést és az ablakokat ki kellett nyitni mert elviselhetetlen volt a hőség, míg odalent fáztunk. Központi fűtés van, nekünk kellett fával tüzelni. A bojler elég kicsi mert a 15 fő egymás után nem tudott normálisan meleg vízzel letusolni. Minden szobában van kábel s régi képcsöves tv. Porosak voltak a szobában az asztalok, asztalterítők. A konyha jól felszerelt volt. Eszközök voltak. Főzni kulturáltan lehetett. Bogrács eszközök kinti főzésre minden meg volt. Rendben volt. Van Biliárd asztal ami szinte használhatatlan el van valószínű repedve mert rettentően lejtett de beállítani sehogy nem tudtuk. Az asztal közepe fele lejtett. A dákók agyonhasználtak, nem hogy kréta még bőr s kupak sem volt a végén. A golyók kockásak stb. Van csocsó, de minősíthetetlen, a ping pong asztalt össze sem tudtuk szerelni az ütőkről nem beszélek. Szóval úgy érződött, hogy minden van de csak azért, hogy meg lehessen hirdetni. Szórakoztató Faktort nem töltenek be. Legalább is felnőtteknek. Volt velünk kettő 10 évnél fiatalabb kislány, Őket lekötötte :)
Az udvaron 4 db személy autó elfér viszont a kapu ahol a szmgk. ki/be közlekednek az belülről egy kallantyúval illetve egy kapupántra tekert anyával volt rögzítve belülről, hogy azt a kaput kívülről ne lehessen kinyitni. Ez egy kicsit aggasztó! Valami komolyabb "zárral" elláthatták volna a kaput.
2015. április 8.a párjával járt itt 55Tökéletes környék, szerintem fantasztikus helyen van az étterem. Tiszta, rend van, a személyzet illedelmes s megfelelő! Zárás előtt 30 percel érkeztünk Szombaton, mégsem küldtek el! Kédzségessek s kedvesek voltak. Tehát csak pozitívat tudok mondani s ajánlani mindenkinek!