2018. szeptember 18.a párjával járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal hét napot szerettünk volna eltölteni Gyulán. A Kedvesem intézte a foglalást. A fotók alapján jónak ígérkezett a lefoglalt szálláshely,de hatalmasat csalódtunk. A szoba egy lepusztult pici luk volt,ócska,ősrégi berendezéssel,kényelmetlen,szétcsúszós egyszemélyes ágyakkal. Minden helyiség méreten aluli és agyonhasznált és nem túl tiszta.
Ki sem pakoltunk,elbúcsúztunk a nénitől és kerestünk másik szállást. Nem mondom,hogy itt minden apartman ilyen,de sajnos mi kifogtuk.
2018. június 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Miskolctapolcán töltöttem a párommal hat napot ,és elbuszoztunk a miskolci Balajti Cukrászdába. Meglepődtünk,mert az interneten nem nagyon jó minősítést adtak ennek a cukrászdának. Kellemeset csalódtunk,mert a választék hatalmas,a fagyi nagyon finom,a torta egyenesen isteni,a kiszolgálás pedig nagyon kedves volt. Mi szívesen visszamegyünk,ha lesz rá megint lehetőségünk!
Gyönyörű helyen,kellemes környezetben töltöttük a párommal ezt a hat napot. A házigazda nagyon kedves,a szállás tiszta,rendezett és kényelmes. A konyha rendben tartott,jól felszerelt,kényelmes volt. Jó pihenés és kikapcsolódás volt számunkra ez a hat nap,köszönjük! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom! Mi is visszamegyünk még.
2017. november 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csendre,nyugalomra,szép vidékre vágyóknak ajánlom.Az apartman tökéletesen tiszta,felszerelt,a házigazda kedves,segítőkész,de nem tolakodó.Ha módom lesz rá,újból elmegyek.A buszmegálló a ház előtt van,ez is nagyon kényelmes volt.Egyetlen negatívum,nincs internet. Ezzel számolni kell.
2017. augusztus 22.a párjával járt itt 55 Olyan tökéletes hely a Főnix Apartman, hogy bármikor,bármeddig szívesen visszamennénk. Sajnos a közlekedés nem ideális Egerből. Tiszta szívvel tudom ajánlani mindenkinek! ! ! Szépen felújított épület,új berendezés,új használati tárgyak. Ragyogó tisztaság,tökéletesen felszerelt konyha,karban tartott kiskert,kényelmes ágy és fürdőszoba.
Magas színvonal,intelligencia és jó ízlés a jellemző. A tulajdonos házaspár nagyon kedves,előzékeny és segítőkész és nagyon köszönjük Nekik ezt a csodás hosszúhétvégét!
Főnix Apartman válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük szépen a kedves szavakat. Örülünk hogy jó érezték magukat nálunk! :) Máskor is szeretettel várjuk Önöket! István és Gabi
2017. augusztus 30., , Főnix Apartman