2013. július 19.a párjával járt itt 35 Amikor keresgettem a belföldi wellness-szállodák között, hogy kiválasszam nyári utazásunk helyszínét, megakadt a szemem egy szokatlan berendezésű hotelen. S mert lehetőségünk adódott rá, hogy el is látogassunk oda, nagy elvárással készültünk az utazásra. Vannak ugyan kipróbált és megszeretett wellness-központjaink, de most ezek sorát kívántuk bővíteni.
Rövidre fogva: nem sikerült. Sőt épp az keltette bennünk a legnagyobb csalódást, ami a fotók alapján leginkább felkeltette érdeklődésünket: a szálloda berendezése. Tudom, nincs még kész teljesen, az épület bővülni fog,-- az építész munkájával nincs is különösebb gond, bár kívülről lehetne színesebb--, ám ami benn fogadott, az őszintén meglepett. Valami hatalmas összevisszaság honol mindenütt: a gyöngyök és a töménytelen fehér függöny mellett van itt műanyag és rusztikus szék is egymás társaságában, na meg sok-sok horgolt minta és a máris mállásnak indult farönk-asztal. Röviden: nagyon hiányzott a megnyugtató harmónia. A welless-részleg meg olyan, mint egy rossz vicc. Egy picurka medence, amelyben a beígért gyógyvíz helyett csapvizet találni. Pezsgőfürdő sehol. Helyette kaptunk viszont belépőt a gyógyvizet is felvonultató strandra, ahol a medencében az emberek egymás hegyén-hátán csücsültek. Az egyetlen pozitívumot számunkra a konyha jelentette. Reggel és este egyaránt viszonylag gazdag ételsort felvonultató svédasztal várta a vendégeket.
2013. július 13.egyedül járt itt 35A szállás jó helyen található azok számára, akik tömegközlekedéssel érkeznek, hiszen metróval könnyen megközelithető. Gyakorlatilag egy pláza közvetlen szomszédságában található, ami januárban nagy segitség volt bevásárlási szempontból. Csak átutazóban szálltam meg itt, de alapjában véve a szállással elégedett voltam,a tisztaság és a recepciós udvariassága maradt meg bennem tartósan. Finom reggelit is kaptam, ami utazás előtt nem utolsó szempont.
2013. július 10.a párjával járt itt 35 A hotel nagyon egyedi,nagyon különleges. Már rég óta szerettem volna megismerni. Már akkor hallottam róla a Hotel Shiraz személyzetétől, amikor még el sem készült. Nos, számomra ez a szálloda túl nagy, én a hangulatos, családias szálláshelyeket részesítem előnybe. Ha összehasonlítom a Shirazzal, mindenképp amellett teszem le voksomat.
Nem jártam még Afrikában - nem is vágyom oda-, lehet, hogy hitelesen idézi meg Afrika szellemét, de ez biztosan nem az én világom. Minden pazar, és mégis hiányérzetet kelt bennem. A wellness-részleg is modern, ötletes, mégsem nyűgözött le. Sajnos, nem tudok lelkesedni érte.
2013. április 23.egyedül járt itt 45 Ennek a szállodának csodás az elhelyezkedése. A tóra néző szobák kilátása remek. A környezet pazar, a konyha szuper. Szeretem azt, hogy roppant családias, ezért idén negyedik alkalommal térek ide vissza. Amióta a wellness-részleget bővítették, semmi kifogásunk sem lehet ellene. Egyedül a szobák kényelme, a pici tv-készülék zavaró.
Roppant pici a szoba két személynek! Hiányolom a vízforralót is egy-egy tasak bekészített kávéval, teával! M§sutt ez m§rr természetes. Jó lenne, ha az, aki egyedül érkezik, a szoba árából kapna némi kedvezményt!