2016. június 5.egyedül járt itt 55 Felejthetetlen 6 napot töltöttem el Nagyatádon,a Wellness Hotel Viktóriában,05. 29. -06. 03. közötti időszakban! A hotel egy kis ékszerdoboz,nem találok rá jobb szót! Gyönyörű,és ízlésesen berendezett! Hibát nem találni benne! Tisztaság,rend,pedantéria! A személyzet kedves,aranyos,barátságos,segítőkész! Családias hangulatot teremtenek!
Szinte odahaza érzi magát az ember! Az ellátás tökéletes,finom ételek,hűtött italok! Először voltam itt,de szerintem nem utoljára! :)Még most is az élmény hatása alatt állok! Legszívesebben holnap indulnék vissza! Ajánlani fogom,az ismerőseimnek,barátaimnak ezt a csodálatos helyet!
2013. április 26.a párjával járt itt 55 Remek, csodálatos szálloda, modern bútorokkal, tágas szobákkal. A kiszolgálás, ételek minősége, mennyisége, az ellátás kiváló. 2012 Szeptemberében voltam itt a párommal nagyon jól éreztük itt magunkat. Szívesen vissza megyek,és mindenkinek tudom ajánlani! Ott jártunkor mondták,hogy az idén elkészül,a saját wellnes részleg is.
Azóta remélem,hogy elkészült,mert akkor még színvonalasabb lesz,ez a Kiváló Szálloda!