2016. március 8.a párjával járt itt 55 Mi öt éjszakát töltöttünk itt. Többször voltunk a Hotelben, de mindig történik valami természeti csoda, ami máshol nem érheti a vendéget. A márciusi havazás tomboló széllel, egyben volt csodás és félelmetes. De minden dicséret a Hotel dolgozóinak jár! Remek konyha, a szobák tisztasága, ha nem is a legmodernebb, ilyen jellegű épülethez ez illik.
A wellness részleg mindig tiszta, odafigyelnek a fürdőzőkre, nehogy valami baleset történjen. Egy nap orvosi ellátásra szorultam volna, de sajnos délután vezetékes vonalon nem lehetett elérni az orvost. Ezen a téren kéne változtatni, hogy legalább mobil számon legyen elérhető orvosi ügyelet! Minden jót kívánok a továbbiakban is a Hotel minden dolgozójának!
2016. január 4.a párjával járt itt 55 Mi visszatérő vendégek vagyunk ebben a Hotelben. Ezért szerettük volna itt tölteni a Szilvesztert is. Minden nagyon szépen indult, csak a vacsorában csalódtunk! Véleményünk szerint a 2/3 részét a pincérek vissza vitték. De az éjfél utáni ételek már nagyon finomak voltak! Nagyon jó hangulat volt egész éjszaka!
Köszönet a szervezőknek akik a Fiesta zenekart választották fellépőnek. És külön köszönet a Freya bend zenekarnak akik biztosították a jó hangulatot. A pincérek külön dicséretet érdemelnek annyit rohangáltak. A további napokban jó volt csak átsétálni a fürdőbe és élvezni a gyógyvíz hatását. Mindent összevetve, a személyzet minden tagja itt nagyon udvarias kedves! Mi innen mindig feltöltődve jövünk haza. Remélem még sokáig járunk vissza!
2013. június 7.a párjával járt itt 55 Ez a szálloda nagyon új és szép. Örültünk, hogy rátaláltunk. A szobánk ablakáról a sétálló utcára lehetett látni, olyan volt mintha a Pesti Váci utcát néztük volna. Egy valami nem tetszett, hogy a wellnes használatáért elég sokat kellett fizetni. A szoba, fürdőszoba lenyűgöző volt, ragyogott a tisztaságtól minden.
Az ételek is finomak voltak ami svédasztalos volt. A hotel nagyon közel volt a tó fürdőhöz és a gyógy fürdőhöz is, csak köntösben jártunk át fürödni. Tetszetős és igényesen kialakított hotel. Örültünk, hogy ott voltunk, nem másik hotelben.
2013. június 7.a párjával járt itt 55 Életem során csak kétszer voltam itt. De tavaly júniusban elutaztunk ide. A szálloda minden igényt kielégít, az erkélyünk a fürdőre nézett, és innen is gyönyörű kép tárult elénk. A személyzet nagyon segítőkész, az étel is kifogástalan volt. Tetszett, hogy a város szivében van és mindenhez nagyon közel.
Egy kiadós városnézés után jó volt vissza menni. Az átjáróval összekötött fürdőben kipihenhette magát a fáradt túrista. Vacsora utáni séta után ismét lehetett a wellnest használni, ami nagyon kellemes volt. Nagyon tetszett, hogy sokáig lehetett használni, máshol ilyen szolgáltatással nem találkoztam.