2013. augusztus 1.családjával járt itt 45Unokatestvérem tartotta itt az eljegyzései buliját, és nagyon meg volt elégedve az egész család a helyszínnel. Mátészalkára esett a választás, mert ez a hely volt a legközelebb mindenki számára. Az ételek mennyeiek voltak, a berendezés és a hangulat kitűnő. Nagyszerű, hogy ennyi eseményt meg lehet ide szervezni, tetszett, hogy ilyen rugalmasak. A folyamatos akciókkal pedig mindenki jól járhat.
2013. július 30.a párjával járt itt 45A kedvenc városom Sopron és a hétvégi születésnapom alkalmából a párom meglepett egy soproni hosszúhétvégével. Egy jó éttermet kerestünk, akkor ajánlották nekünk a Vadászkürtöt. Az ételek finomak voltak, a kiszolgálás kedves és gyors. Egyáltalán nem bántam meg, hogy itt vacsoráztunk, sőt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem a jövőben is vissza-vissza fogunk látogatni.
2013. július 26.barátokkal járt itt 55 Imádom az olasz ételeket, az ízvilágot és a hangulatot. Egyszer jártam Olaszországban, és már akkor szerelmes lettem az olaszok életstílusába. A Trattoria azt az érzést keltette bennem, mintha most is ott lennék. Az ételek nagyon finomak, házias jellegűek, de a steaktől kezdve a kagyló is megtalálható ( hozzáteszem nagyon finom).
Aki nem tud eljutni Olaszországba, az nézzen be ide, mert a hangulat ugyanaz, egyedül a tengerpart hiányzik :) :)
2013. július 24.gyerekekkel járt itt 55A Dunakanyar Magyarország egyik legszebb helye, régóta gondolkozom azon, hogy jó lenne ott megöregedni. Amíg sajnos házat nem tudok venni, addig muszáj vagyok hotelekben megszállni. A Thermal Hotel minden téren kielégített az igényeim, egy rossz szót nem tudok róla írni. A táj ugye adott, a wellness részleg nagyon szépen ki lett építve, mesés az egész hely. A lényeg, hogy minimum egyszer mindenkinek kötelező kipróbálni.
2013. július 23.barátokkal járt itt 45 Már nagyon sok hotelben megfordultam életem során ( szerencsére ), de én még ilyen kedves és vendégszerető emberekkel nem találkoztam. Hajdúszoboszló kedvelt uticél, főleg nyáron. Nagy a tömeg a strandokon, az utcán, az üzletekben és szállást is alig lehet találni (mármint jót). Mi is így voltunk ezzel, de a Járjában szerencsére még volt hely, így befértünk.
Nagyon imádtam, mert kint 40 fok volt és bent a szoba kellemesen hűs. Kényelem, precizitás és minőség jellemzi. Tőlem most kapott egy szavazatot.
2013. július 22.barátokkal járt itt 45Egy éjszakát töltöttünk el itt a barátaimmal, de az nagyon tetszett nekünk. Kellemes hangulatú, kényelmes ágyakkal ellátott szobák, gyönyörű környezet és tiszta levegő. Az étel finom volt, a kiszolgálás kifogástalan. A személyzet nagyon kedves és barátságon, bármiben szívesen segítségünkre állnak. Bátran tudom ajánlani mindenkinek és nemcsak egy éjszakára! ;-)
2013. július 20.a párjával járt itt 55A párom érettségi után meglepett egy mesés hétvégével a Salirisban. IMÁDTAM! Nincs erre jobb szó. Nem értékeltem még így, de most mindenből csillagos ötöst adok. Wellness, kikapcsolódás, szerelem, luxus és kényeztetés. Körülbelül ezekkel a szavakkal tudom picit megközelíteni azt az élményt, ami leírni sem tudok. Egy dolgot viszont tudok tanácsolni : Próbáljátok ki! ;-)
2013. július 20.barátokkal járt itt 15 Nyírbátorról sok szépet és jót lehet hallani, nagy múlttal rendelkezik a város, és rengeteg túrista fordul meg évente. Biztos nagy az igény a szálláshelyekre, ám a Bástyát én senkinek sem tudnám ajánlani. Nem a személyzettel lenne gond, hanem a tulajdonosokkal. Az állandó parancsolgatás, kiabálás, a vendégek lenézése ( persze nem szemtől szembe) az megy.
Ritkán mondok egy helyről negatív kritikát, de most azt kellett tennem. Aki itt szeretne szállást foglalni, az kétszer gondolja meg. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ez a sajátom és én így gondolom.
2013. július 18.barátokkal járt itt 45 Köztudott, hogy Vásárosnamény nyáron a fiatalok egyik kedvenc városa. Én és a barátaim minden héten lent bulizunk, és a móka után persze aludni is kell valahol. A panzió jó elhelyezkedésű és minden fiatal megengedheti magának, hogy kényelmes helyen térjen nyugovóra. De nem csak bulizóknak ajánlom, hanem kisgyermekes családoknak is.
Egy nap a vásárosnaményi strandon és egy este a szálláson szerintem mindenkinek belefér, még ha nincs is nagy összeg a zsebünkben. Egyszóval én imádtam és csak ajánlani tudom az egyik törzshelyem.
2013. július 18.családjával járt itt 45 Körülbelül egy éve tartotta itt az unokatestvérem a diplomaosztóját. Tél volt, hideg, és havazott. Nagyon jó érzés volt belépni a meleg helyiségbe, ahol egy mesés kis világ fogadott. Már az elején azt az érzést keltették bennem a kalózfigurák és a hajóelemek, mintha a Pán Péter című rajzfilmben szerepelnék.
Az egész estét ebben a szellemben töltöttük el. A ételek nagyon finomak voltak, a család összes tagja talált az ízlése szerinti ételt. Azóta is úgy emlékszem rá , mintha mi lettünk volna a legénység az egyik bárkán.
39 fotózott hely / 4 oldalon