2016. január 26., csoporttal járt itt 55 Ahogy az összefoglaló címe is mutatja, ismét írok a Lezser Bárkonyháról. Januárban is itt jártam a csoporttársaimmal és megint újdonságokat próbáltunk ki. Pécs egyik nívós találkozóhelye, azaz a Széchényi tér szívében található. Remek kilátás, könnyen megközelíthetőség és még mindig udvarias kiszolgálás.
Bármikor mentünk, mindig sokan voltak, így ha nagyobb társaság megy, akkor érdemes asztalt foglalni. Igaz, a jó minőséget meg kell fizetni, de szerintem egyszer-kétszer belefér.
2016. január 26.gyerekekkel járt itt 55 Igazából csodálkozom, hogy én vagyok az első, aki értékelést ír a Széchényi Gyógyfürdőről. Öt éve voltam ott először a családommal és maradandó élmény marad számunkra. Igaz, a belépő picit borsos, pláne egy egész családnak, de ha nincs pénz külföldi nyaralásra, akkor legalább egyszer menjen ide el az egész család.
Szerintem ez a gyönyörű fürdő a pesti élet egyik színfoltja, ezt bizonyítja a rengeteg túrista is. A vízitornán döntöttem el, hogy gyógytornász szeretnék lenni, amit nem tudok elégszer megköszönni. Azóta évenként visszajárunk és alig várom már az idei látogatást is.
2016. január 26.a párjával járt itt 55 Tavaly tavasszal volt szerencsém a hotelhez. A kedvenc hotelem lett, mindenkinek csak ajánlani tudom. Csillagos ötöst adok mindenre, az ételek isteniek, a személyzet rendkívül kedves, imádom Budapestet is, csodás kilátás van a városra. Csak két napot töltöttem itt a párommal, de örök élmény marad.
Szívem szerint bármikor visszamennék, köszönök mindent. Aki csak teheti, próbálja ki!
2016. január 26.családjával járt itt 55Családdal voltam a Nagybörzsönyben kirándulni és kicsit eltévedtünk. Letévedtünk az útvonalról, de ezt utólag nem bánom. Igaz, csak ebédelni álltunk meg, de az ételek isteniek voltak. Nem kellett sokat várnunk, pedig teltház volt. Szép környezet, kellemes kiszolgálás, egy túrát mindenképpen megér megszakítani és itt ebédelni. Tessék kipróbálni!
2016. január 26., kollégákkal járt itt 55Annyi gyógyfürdőben jártam már, hogy magam sem tudom megszámolni, de a harkányi gyógyfürdő azért különleges, mert ide biztosan vissza fogok térni. Pécsi egyetemista lettem tavaly ősszel, így már a beiratkozáskor tudtam, hogy egyszer mindenképpen el fogok ide látogatni. A gyógyvizet minden korosztálynak ajánlom, de hétvégi családi programot is lehet ide szervezni. Bátran tessék eljönni!
2016. január 26.barátokkal járt itt 55 Nyírbátori lakos révén milliószor voltam már a Sárkány Wellness és Gyógyfürdőben. Minden korosztály számára kínálnak lehetőséget a kikapcsolódásra télen-nyáron. Az belépőjegy ára nagyon kedvező a hasonló típusú gyógyfürdőkhöz képest, a városon kívül van, csendes, nyugodt a környezet.
A szaunát és a sókabint mindenkinek ajánlom, isteni! Évente többször rendeznek éjszakai fürdőzést, szauna szeánszokat és különféle kedvezményeket biztosítanak. Tessék kipróbálni!
2016. január 26.barátokkal járt itt 45 Pesti látogatásom során a barátnőmmel betévedtünk ide. Ő már korábban járt itt, nekem viszont teljesen új volt ez a modern étterem. Én válogathatom össze teljes mértékben a hozzávalókat. Mi a csuda? ! Tetszett az ötlet, bár én drágának tartom. Igaz, pesti étteremről beszélünk, de egy normális saláta 1200-1500 forintba fáj, plusz ha még inni is akar valamit az ember.
Az adagok is kicsik voltak számunkra. Fogyókúrához tökéletes, de itt nem fog jól lakni az ember. A berendezés is tetszett, fiatalos a csapat, további sok sikert.
2016. január 26.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Budapest. Bazilika. Rózsafagyi. Ezek a kulcsszavak jutnak eszembe a Gelarto Rosáról. Igaz, a hagyományos fagyihoz képest drága, de nagyon sokféle ízkombinációt kipróbálhatunk és még gyönyörködhetünk is benne. Én többször is voltam már ezen a pici helyen, ahol szinte mindig az utcán állt a sor, de megérte 10 percet várni rá.
Bár nem sok hely van leüllni, de a rózsafagyi társaságában megcsodálhatjuk a szemben lévő Bazilikát is. Tessék kipróbálni a nem elhervadó, hanem elolvadó rózsát!
2016. január 26.barátokkal járt itt 45 Gondolom rajtunk kívül sokan vannak úgy, hogy egy hideg téli vasárnap estén a tv előtt ülve megkívánják az édességet. A lakótársaimmal így voltunk mi is, ezért elhatároztuk, hogy elsétálunk a Széchényi térre, biztos nyitva lesz ott valami. A cukrászda Pécs szívében található, jól megközelíthető és vasárnap este is tárt karokkal várja az édességre éhező vendégeket.
Hangulatos a hely, kedves kiszolgálás. A sütik hatalmasak voltak, bár nem minden az én ízlésem szerint volt elkészítve, de ez belefér.
2016. január 26., csoporttal járt itt 55 Tavaly októberben vettem részt QuizNight-on az egyetem szervezésében. Első pillanattól kezdve tudtam, hogy ez az én helyem. Pont az én ízlésem szerint volt berendezve, én sem csináltam volna másképp. Nagyon jó hangulatban telt az este, forralt bort ittunk, de a kedvencem a padlizsánkrém.
Innen is üdvözletem küldöm a szakácsnak és a személyzetnek, akik lesték minden kívánságunk. Még egyszer köszönjük szépen! :)
39 fotózott hely / 4 oldalon