2022. február 13.a párjával járt itt 55 Szombat délelőtt a teltház ellenére megérte kivárni a Brunchunkat, mert isteni volt. A legtöbb kolléga angolul beszél és a vendégek többsége is multikulti volt, emiatt kiszakadás-élményként is felfogható. Grilled-Cheese Waffle-Sandwich, Sexy Bean-Chili& Nachos, 3 süti és 2 cappuccino volt a rendelésünk, melyre nagyjából 20 percet vártunk.
Nagyon finom ételeket kaptunk, a magasabb árak ellenére szerintem néhanapján abszolút megéri ellátogatni a Cookie Beaconbe, mert olyan ízekkel találkozhatunk, amit otthon szerintem csak a profi szakácsok tudnak elérni. Egyetlen negatívum, hogy az általunk választott sütik túlzottan édesek volt, néhol mintha nyers lett volna a tészta és ízvilágukban nem igazán különböztek. Kiemelendő a dolgozók kedvessége, figyelmessége, melyet manapság nagyon ritkán tapasztalok. Nagyon szépen köszönjük, biztosan visszatérünk még :)
2022. január 28.családjával járt itt 25 A húgommal szerettünk volna Fonyódon eltölteni egy hétvégét, sajnos rossz szállást választottunk. Megérkezéskor a recepciós hölgyet nekünk kellett faggatni, hogy valamiféle tájékoztatást kapjuk a szobaszámról, a szobánk megközelíthetőségéről. Mikor sikerült megtalálnunk a szobánkat, azt tapasztaltuk, hogy nyitva van a szoba ajtó, három takarító az erkélyen dohányzik nyitott ajtóval.
Mikor észrevettek minket, akkor zavartan elnyomták a cigit és kisiettek a szobából, se köszönés, se bocsánatkérés. Annyira arcátlannak tartom ezt a viselkedést, gondolkoztunk, hogy megfogjuk magunkat és inkább hazamegyünk, de mivel csak egy éjszakát foglaltunk le, úgy voltunk vele, azt kibírjuk. Másnap reggel 8-kor szerettünk volna kijelentkezni és a lehető leghamarabb elhagyni a helyet, de sajnos senki nem volt a portán, majd késve megérkezett a recepciós hölgy, természetesen ő sem kért elnézést. Egy éjszaka tapasztalata alapján mindenkit elrettenteténk a helytől.
2021. október 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem szálló vendégek voltunk, csak a wellness részleget vettük igénybe. Gyönyörű helyszínen 2 termálmedence és egy úszómedence várja a kedves vendégeket. Emellett külön férfi és női finn szauna, illetve gőzszauna teszi teljessé a testi-lelki kikapcsolódást.
Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy mindössze 10-en voltunk egész nap a wellness részlegben, így igazi kikapcsolódást jelentett számunkra, mert mindent maximálisan kihasználhattunk.
Kíváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak párok, barátok és családosok részére. Én a párommal érkeztem, de a rossz időre való tekintettel a hotel wellness részlegében töltöttük az ott létünk nagy részét. A jakuzzi és a masszázs mellett a Dunára néző panoráma ablakos finn szauna volt a kedvencünk. Megújulást volt testnek és léleknek. Köszönjük az élményt!
2020. november 5.a párjával járt itt 55 Jó szívvel ajánlom mindenkinek a központi elhelyezkedésű, mégis csendes, szépen felújított Hunyadi Panziót. Légkondicionált, modern, tiszta, elegáns berendezésű szobákkal várják a kedves vendégeket. A tulajdonos hölgy, Joli nagyon kedves és segítőkész volt, kitűnő programokat ajánlott a számunkra.
A kerékpárkölcsönzési lehetőséget kihasználva letekertünk a Maros-partra, aminek közelében található a híres Lombkorona-sétány. Ellátogattunk a Hagymatikumba is, ahol Jolinka köszönhetően 20%-os kedvezménnyel vettünk belépőjegyet. Azt gondolom, hogy Makóra legalább egyszer mindenkinek érdemes ellátogatni, és ebben az esetben válasszák a Hunyadi Panziót. Mi még biztosan visszatérünk. 5*
2019. november 17.a párjával járt itt 55 A párommal a Teréz körúti padthai wokbárba látogattunk el. Ezelőtt még nem ettem thai ételt, ezért volt bennem egy csipetnyi izgalom. Vasárnap délután a hely dugig volt, de mire elkészült az ételünk, felszabadult pár hely. Amint belép az ember, szembetalálja magát néhány sürgő-forgó szakáccsal, kifejezetten tetszett nekünk, hogy láttuk hogy készül el az étel.
Az alaptészták közül lehet válogatni, amire kérhetünk plusz feltétet (pl: csirke, ananász, tofu) és ingyen szószokat. Mi az első alkalommal a rizstésztát kóstoltuk meg, csirkés feltéttel és édes-savanyú szósszal. Az önkiszolgáló pultban mindenki maga eldöntheti, hogy evőpálcikával vagy evőeszközzel (fém, műanyag) szeretne enni. Kifejezetten csinos, fekete tányérokban kaptuk meg a tésztát, körülbelül 15 percet várakoztunk. Nagyon elégedettek vagyunk mind az étellel, mind a hellyel
2019. május 22.családjával járt itt 55Egy szekszárdi ismerősünk ajánlotta a helyet, joggal. Hangulatos kis cukrászda, ahol finom fagylaltok és sütik vártak bennünket. Epres és citromos fagyit kértem, nem csalódtam, ízlett mind a kettő. Limonádékat is rendeltünk, a bodzás volt a legfinomabb. A berendezés is nagyon cuki, a kandallót és a fatartó kosarat az otthonomban is el tudnám képzelni.
2019. május 21.családjával járt itt 55 Diplomaosztó alkalmából volt asztalfoglalásunk a Csárdába. Udvarias hölgy mutatta meg az asztalunkat és a rendeléseink rövid időn belül megérkeztek. Nagyon finom húslevest, rántott sajtot, lapcsánkát ettem rizzsel és sült burgonyával. Laktató adagokat kaptunk, mindenki elégedett volt az első két fogással.
Desszertet már csak páran kértünk, az én választásom a gyümölcsös parféra esett. Kicsit csalódott voltam, nem ilyenre számítottam. De a hely nagyon hangulatos, jól éreztük magunkat, jó ötlet volt a Csárdát választani. Ajánlom
2019. május 21.barátokkal járt itt 55A barátom szülinapjára foglaltam le egy asztalt. Már a buli előtt egy hónappal felvettem velük a kapcsolatot, nagyon korrektek voltak, az apróbb módosításokat is kedvesen fogadták. Aznap bevihettem korábban a tortát és a díszítést is. A pult melletti asztalt kaptuk, nem kellett sokáig sorban állnunk az italokért. Az árak illenek egy budapesti belvárosi szórakozóhelyéhez.
2019. május 16.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Születésnapot ünnepeltünk a jó hírű Szász vendéglőben. Négy személyes Szásztálat rendeltünk, és ötünk számára teljes mértékben elegendő volt. Négy fajta köret és négy fajta hús volt rajta, mindegyikből 2-2, tehát mindenki meg tudott mindent kóstolni. Én alapvetően nem rajongok a gombáért, mégis a gombakrémes husi ízlett számomra a legjobban.
A többi ízt nem tartom kiemelkedően jónak. Szép környéken, a Garay téren helyezkedik el az étterem, egy kellemes májusi vasárnap nagyon élveztük, hogy kint a friss levegőn ünnepelhetünk meg egy családi eseményt. Köszönjük!
39 fotózott hely / 4 oldalon