2014. február 21.családjával járt itt 55 Fiam születés napját szerettük volna megünnepelni egy egyszerű ebéddel amit nem nekem kell elkészítenem, mégis valami nagyon finomat szerettem volna. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű, kedves, hangulatos éttermet találunk a neten pár órával az indulás előtt.
Barátságos, felkészült felszolgálók, tisztaság, és ami a legfontosabb rendkívül finoman elkészített, szépen, gusztusosan tálalt steaket és más finomságokat fogyasztottunk. Köszönjük, visszatérünk.
2014. február 21.barátokkal járt itt 55 Barátnőm születésnapját ünnepeltük,mely szerencsésen épp Valentin napra esik. Csodálatos volt. A személyzet udvarias, figyelmes,de nem tolakodó. A szobák kényelmesek, tiszták. Az étterem tágas, jól használható, kényelmes étkezést biztosít. Kellemes programokkal még szórakoztatóbbá tették ottlétünket.
A wellness, fitnesz részleg, kiváló, hatalmas területen fekszik, rengeteg pihenőággyal,szinte minden szinten lehetne pihenni. A csodálatos kandallóról már nem is beszélve. Mindenkinek ajánlom, VISSZATÉRÜNK!
2014. január 2.barátokkal járt itt 55Baráti társasággal érkeztünk dec. 30-án a csárdába,jó parkolási lehetőség, ünnepi hangulat, bűbájos személyzet, kitűnő shéf, tisztaság fogadott bennünket. Az ételek nagyon finomak, gyors kiszolgálás, irínylésre méltó mellékhelyiség. Gratulálunk,erőt, egészséget és nagyon sok vendéget kívánunk a 2014-es évre. Mindenkinek ajánlom. Visszatérünk.
2014. január 1.barátokkal járt itt 25 Az érkezés pillanatában volt egy olyan gondolatunk, hogy vissza mentünk az időben. Én úgy gondolom, nem attól retro egy hely,mert koszos, és sorolhatnám. Az wellnessnek csúfolt vizesblokk kritikán aluli. A szobák felszereltsége nem üti meg az egy csillagot. A zene az maga volt a döbbenet.
Az hogy nincs hangja, az hogy nem tud játszani, de hogy beképzelten ordít mindehhez az már elviselhetetlen. Soha ilyen szilvesztert!
2014. január 1.családjával járt itt 55 23-án a déli órákban érkeztünk a SZÁLLODÁBA ahol a korai érkezésünk ellenére nagyon kedvesen fogadtak. Nem emelném ki a recepció személyzetét, mert az ott tartózkodásunk alatt kiderült,hogy a szálloda összes dolgozója ugyanilyen kedves és udvarias. A wellness részleg kiváló, az ellátás kitűnő.
A programok úgy felnőtt mint gyermekek részére változatos. Köszönjük a csodálatos karácsonyt. VISSZATÉRÜNK!
2013. december 2.barátokkal járt itt 55Budapest közelsége, tóparti fekvése tagadhatatlanul csábító.
A kilátás a szobából lenyűgöző. A személyzet figyelmes. A wellness részleg minden igényt kielégít. A szobák tágasak, tiszták, a takarító személyzet udvarias nem tolakodó. A reggeli kifogástalan, én a vacsoránál szívesen ettem volna valami kímélő ételt, de így sem maradtam éhes. Nagyon szép 4 napot töltöttünk ott a barátainkkal.
Egy árnyas este -
Curry House Budapest
2013. november 16.barátokkal járt itt 25 Már a bejáratban valami káosz szerű rendetlenség fogadott. De ezen sikeresen túl jutottunk. A pincérekről jobb ha nem teszünk említést, tulajdonképpen vacsorázni jöttünk. Az ételek mennyisége nem, milyensége erősen kifogásolható.
A vadas cukros sárgarépa főzelékre emlékeztetett, a gombóccal támadást lehetett volna indítani a szovjet csapatok ellen,a kacsa nem sült,hanem inkább túl főtt,a csülök viszont még puhulhatott volna. Összességében, egy gyenge otthoni vacsorával sem ért fel. Ja bocs: a saláta finom volt.
Curry House válasza
Kedves Vendégünk!
Nem várható, hogy mindenki elégedett legyen éttermünkkel, de úgy érzem, véleményed valami miatt erősen elfogult: vagy valakit képviselsz (konkurencia vagy dühös szomszéd) vagy csak született troll (értsd hazug bajkeverő) vagy.
Kacsát mostanában nem tartunk az étlapon, a vadas marhánk meg kb.
a legjobb fogásunk. . soha. . de soha nem panaszkodtak rá. A speciális vadas mártást pedig 10 éve alatt egyszer sem szólta le senki, mindenki mindig meg volt elégedve, nem beszélve a zsemlyegombócról. Mi az, hogy jobb, ha nem teszünk említést a pincérekről? Így elintézni kollégáinkat anélkül, hogy bármi konkrétumot mondanál, nem elegáns dolog és kicsit haragszom is emiatt (bár nem túlságosan).
Szidhattál volna bármi mást, elfogadtam volna a kritikát, innen tudom azonban, hogy csak TROLL vagy semmi más, ezért nem kell veled foglalkozni. . senkinek. . . Örülök, hogy csak most tűntél fel, miután 24-en már letették a voksot az étterem mellett.
Azért semmibe venni mások munkáját, hazudni, fröcsögni minden ok nélkül. . ez sem elegáns dolog. . .
Üdvözlettel és egyáltalán nem tisztelettel
2013. november 16., Giber János, tulajdonos
2013. szeptember 28.a párjával járt itt 55Csodálatos környezet, nyugalom. Egyszerű, minden sallangtól mentes épület, belső terek, tisztaság, csend, mindenki teszi a dolgát. A wellness nem túl nagy, de igényes. Az ott dolgozó "hölgy" mint egy kis hamupipőke szorgoskodott, takarított egész nap megállás nélkül. S közben folyamatosan mosolygott.
Az ételek finomak, bőségesek. A személyzet kedves, nem nyomulós.
Köszönjük, visszatérünk! VE
A csillag semmit nem jelent. -
Hotel Kamilla Balmazújváros
2013. szeptember 10.barátokkal járt itt 25 Csalódások sorozata várt rám az elmúlt hétvégén. Baráti társasággal érkeztünk a Szállodába, ahol az előzetes érdeklődéskor telt házzal riogattak. Az üres parkoló, már az első pillanatban gyanús volt. A recepción mint később kiderült egy három napja debütált fiatalember fogadott bennünket, kinek hibái sorozatát egy nagyon kedves, ügyes kolegina később helyrehozta.
A medence és környéke enyhén szólva koszos, mint később kiderült a karbantartó szabadságon volt. A szomszédos fürdő, melybe korlátlan belépést hirdettek, a 30 fokos hőmérséklet ellenére bezárt. Az ételek finomak kivéve az utolsó reggelen felszolgált melegszendvics, mely inkább hideg volt. Sajnos nem jól választottam. A csillag semmit nem jelent.
2013. július 11.családjával járt itt 55Ez egy olyan hely, hogy még el sem mentél, máris indulnál vissza. A szálloda csodálatos,a szoba tágas, tiszta, a személyzet figyelmes, de nem tolakodó. Az étterem kifogástalan. Nagy választék, úgy a reggelinél, mint a vacsoránál,saláták, desszertek, fejedelmi ellátás. A környék lenyűgöző, a mindennapi séta elhagyhatatlan, nem lehet betelni vele. Mindenkinek csak ajánlani tudom.