2024. július 18.gyerekekkel járt itt 15 Örültünk, hogy kiszolgált minket az egyik pincér, miután az utánunk jövőket már kiszolgálta. Nevetgélt is velük, beszélgetett, ráért. Furcsa számomra, hogy az "A" menü már 12 óra előtt sem elérhető, ugyanakkor a szomszéd asztalhoz még vittek. Biztos pofára megy. Nagyon magasak itt az árak, ha pedig valami pluszt kérünk a menü mellé, az már zsebmetszés a köbön.
Kértem ketchupot, kihoztak egy kis flakont, ami kb. a harmadáig volt. Nem is ettünk belőle, felszámoltak 790 Ft-ot. Olyan ízetlen volt a 2. , hogy a kislányom nem evett belőle, így ketchup sem kellett. Mondtam, hogy elvinnénk az ételt; természetesen az elviteli dobozért megint fizetni kellett. Akkor megértettem volna, hogy felszámolják a ketchup árát, ha valami kis tálba kiteszik, de így érthetetlen számomra. A pénztárnál mondtam is, hogy honnan tudja, hogy mit fogyasztottunk; erre azt mondta a pénztáros nő, hogy ő járkál és figyel. Hát rosszul figyel! Egyébként egy ilyen flakon ketchup ára a boltban, (ami bontatlan és tele van) 400 és 500 Ft között van. Mi a semmiért fizettünk 790 Ft-ot. Szóval hazajöttünk az étteremből és a kislányom most is éhes, pedig jó sok pénzt otthagytunk az étteremben (nevezhetjük annak? ? ? ).
2020. július 24.gyerekekkel járt itt 55Ezen a helyen déli étkeztetés van.
Ízletes és bőséges a menü/kínálat.
A leveseknél egész tál levest tesznek az asztalra, ami bőségesen tartalmaz "sűrűjét" is (húst, zöldséget, tésztát, stb. . . )
A 2. fogás is bőséges és ízletes. Van gyerekadag is.
Minden nap 3 féle főzelék is van, ami elég hamar elfogy (sokszor már nem jut, mire megyünk).
2020. július 7.gyerekekkel járt itt 15 Mostanában néhányszor voltunk a zalaegerszegi Kiskakas Vendéglőben. Egyetlen alkalmat kivéve mindig volt valami probléma. A ma történtek után úgy döntöttem, hogy értékelést írok. Azt már megszoktuk, hogyha a hátsóbb asztalokhoz ülünk, akkor az előttünk levő asztalokat mindig előttünk szolgálják ki, nem foglalkoznak azzal, hogy ki mikor érkezett.
Ha jön közben valaki és az ajtóhoz közelebb levő asztalhoz ül, akkor őt szolgálják ki, hiába várunk ott több, mint 10 perce. Amikor nagy nehezen odajött a pincér hölgy, mondtam neki, hogy A és D menüt kérünk. Nem sokkal később jött a pincér fiú (aki még karantén idején sem hordott maszkot), a 2 szomszéd asztalról felvette a levesestálat és az egyiket odarakta elénk (vagyis mások után a maradékot kaptuk). A levesestálban (gulyásleves volt a menü) 4 kocka krumpli és 2 szem hús volt és sok lé. Az előző asztal már kiszedte a sűrűjét. Visszafogtam magam, nem szóltam. Ezek után odahoznak egy A és egy B menüt (én A és D menüt kértem! ). Szóltam a pincérnek, hogy én nem ezt kértem, erre azt mondta, hogy ezzel jobban járok. Nem tudom, hogy miből gondolta ezt. Honnan tudja, hogy nekem mi a jó? Bármit szivesebben ettem volna, mint ezt a hideg, összeszáradt csirke húst a rászáradt sajttal, ami mellé köretként jéghideg olajban tocsogó hasábburgonyát adtak. Nem szeretem a krumplit, azért nem ezt a menüt kértem. Az A menü sem volt rendben. Eredetileg rizsfelfújt lett volna málnaöntettel. Ez is hideg volt a málnaöntetet pedig mintha elfelejtették volna. A kislányom evett valamit az olajos hasábból és a húsból, de a rízsfelfújtból nem evett. Szétturkáltam azért, hogy nehogy más elé is odategyék.