2015. október 27.a párjával járt itt 55Mindig kellemes élmény a Trófeába jönni! Nagyon szeretem, hogy széles a választék, nem csak egyféle ételt eszik az ember egy vacsora alkamával, hanem többféle finomságot is megkóstolhatunk. Mindig frissek az ételek, rendszeresen töltik. A grillpult kínálatával is elégedett vagyok. A pincérek kedvesek és figyelmesek, bőven ellátnak innivalóval :)
2015. október 27.a párjával járt itt 35Többször rendeltem már tőlük korábban, most azonban úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk az étterembe. Sajnos a korábbi pozitív tapasztalatok után most inkább csalódnunk kellett. Annak ellenére, hogy frissensültet kértünk, olyan volt, mintha nem akkor sütötték vona ki, a rizs és a mártás egyébként finom volt. És az adag sem volt túl nagy. A másik fogyasztott étel jobb volt.
2015. augusztus 1.a párjával járt itt 25 Sajnos hatalmas csalódás volt ez az étterem. Egy szombati napon este 9- kor mentünk vacsorázni, de már épp zárni készültek. . . A pincér udvarias volt, de szegényt nevetséges kalózjelmezbe öltöztették. A belső nagyon régimódi, az egésznek olyan hangulata volt, mint egy falisu kocsmának. Halott étterem, lassú kiszolgálás.
Sajnálom, mert maga a hajó nagyon jó ötlet lenne, ha valaki rendesen kézbe venné.
2015. augusztus 1.a párjával járt itt 55Törzsvendége lettem a Wiener Szalonnak, ahol egyre jobb ízekkel várják a vendégeiket. A fagyijuk egyszerűen elképesztően finom, érződik, hogy nem aromával, hanem valódi, természetes alapanyagokból készülnek. Soha nem ettem még ennyire intenzív ízű fagyit, az eperfagyi olyan, mintha valódi eperbe harapnék be, a csoki pedig, mintha csokit ennék. A hab a tortán a helyben készült tölcsér, amitől még jobb az ízélmény.