2019. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 55Nagyon szép helyen van a szállás,kedves segítő kész a személyzet. Finom elegendő reggeli. Kérés nélkül minden segítséget megkaptunk. Minden közel van a helyhez. Tiszta szobák,légkondi,nagy tisztaság,kedvesség. Tiszta ágyneműk,tv,wifi, kedvezmények a szálláshoz,. Kényelmes ágyak.
Szép kilátás,közel a tófürdő. A tófürdühöz is jár kedvezmény.
2019. augusztus 2.gyerekekkel járt itt 15 Ez egy átverés. Családdal voltunk ezen a helyen ami fogadott:kosz,dohos szag,büdös víz,pókok,bogarak,. A fotók nem a valóságot fedik. Félpanziós ellátás:Keress magadnak meg mindent reggelinél,szörp tea helyett stb. Vacsora szelet hús köret,menüs dobozban és ennyi. Rongyos törölközők. Mi egy éjszaka után tovább álltunk nem kibírható.
Mi szép kártyát jelöltünk meg fizetésnek,próbáltak minden kifogást keresni,hogy kézpénzel fizessünk számlát nem adnak semmiről. Wellness nincs hideg és koszos a víz. Nem ajállom senkinek ezt a helyet.
2019. június 4.gyerekekkel járt itt 55Megfogott az étterem helyezkedése egyszerűsége ,finom és kiadós ételek.
Ha tehetem újra megyek. A kiszolgálás gyors volt,minden megfelelő volt. Csodás a környezet rendezett udvar. A mosdó tiszta megfelelő volt.
Az udvar tele virággal gyönyörű. A kert végében egy mini bemutató madarakból /páva,fácán,galamb stb/,egyszerü és csoda szép mint egy elvarázsolt kastély.
2019. március 6.barátokkal járt itt 55A szálloda minden igény kielégít,kényelem,tisztaság,étkezés, a személyzet nagyon barátságos segítőkész.A szálloda szobái tiszták kényelmesek. Izletes változatos ételek,frissen készített étel.Nagyon praktikus hogy a szállodából meglehet közelíteni a fürdőt.Mi 13 évig jártunk Gyulára,de ez a hely felülmúlja.
2018. május 21.gyerekekkel járt itt 55Nem csalodtunk az étteremben,kiszolgálás mínősége megfelelő,udvarias,az ételek nagyon finomak voltak mindenki mást rendelt.Készséggel kiszolgáltak bennünket pedig lakodalomra készült a személyzet.Minden nagyon rendben volt,az étterem csodás berendezése a régi és az új jól elfér egymás melett,nagyon jól éreztük magunkat.
2018. május 20.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó helyen van,szuper a kiszolgálás,jók és finomak az ételek,gyors kiszolgálás,kedves udvarias kiszolgálás. Oda figyelnek a vendégre . A zene hangulatos és nem üvöltő hanem csendes hangulatos,atulajdonos leül beszélget a vendégekkel. máskor is vissza térünk csodás hely. Hangulatos kölső étterem rész,kertben van a gyermekek számára játszótér.
2018. február 6.barátokkal járt itt 55Nagyon finom ételek,gyors kiszolgálás.Az ételek mennyisége arányos az árakkal.Udvarias kiszolgálás.Nagyon kellemes hely.Mindenkinek ajánlom aki szereti a finomságokat.Baráti társasággal és gyerekekkel voltunk vacsorázni mindenki megtalálta a megfelelő ételt.Nagyon udvarias és gyors kiszolgálásban volt részünk.
2016. május 23.gyerekekkel járt itt 55Az ár érték arany megfelelő,csendes hely.A reggeli kimagaslóan megfelelő volt,sok ,meleg és változatos.Nagyon megvoltunk elégedve.
2016.Május közepén jártunk itt.Parkolóval ellátott hely.
A nap 24-órájában van személyzet.Csak jót tudok róla mondani
Mindenkinek ajánlom aki csendes nyugott helyre szeretne menni.
2016. május 19.gyerekekkel járt itt 15Lehet mással nem fordult még ilyen elő megérkezésünk után a kiválasztott asztaltól elküldek azzal az indokkal hogy foglalt amit semmi nem jelzett. Másik asztal kiválasztása után szerettünk volna ebédelni de 40 percig semki nem jött oda eggyáltalán az asutalunhoz. Ezek után feláltunk és elmentün egy másik étterembe ahol gyorsan és udvariassan kiszolgáltak benünket
2016. május 19.gyerekekkel járt itt 55Finom ízletes ételek Gyors udvarias kiszolgálás Tisztaság Gyorsaság Megfelelő árak. Hangulatos hely a Dunaparton.