2014. szeptember 10.egyedül járt itt 35 Szeptember elején jártam itt, jobb szálloda reményében jöttem át egy másikból, nagy lelkesedéssel. Első látásra "szerelem" volt a szoba modern kinézete, valamint a balatoni panoráma. Aztán beköltözés után jöttek az apróbb csalódások. Kerestem a hűtőszekrényt, ami nincs.
A szoba sötét színű parkettája nem csillogott a tisztaságtól, az erkélyen porosak voltak a bútorok. Zuhanyozás közben a sarokba kell állni, és még így is kicsapódik a víz a nyitott kabinból. Egy fürdőlepedő van egy főre, nincs hozzá kisebb, amit még sehol nem tapasztaltam. Nincs függöny, és nincs szúnyogháló sehol. Az automata redőnyt ha leengedem, eltűnik a külvilág a gyönyörű panorámával együtt, ha nem engedem le, akkor a külvilágból látnak mindent az életemből, mivel a szomszédos szálloda erkélyei remek rálátást biztosít. Az ágyon, egy éjjeliszekrényen, és két széken kívül nincs semmi a szobában. Ami van, az viszont modern és nagyon kényelmes. Reggelinél a "forró" víz kancsókban van, ami langyos, tea készítésére alkalmatlan. A büféasztal kínálata szegényes, személyzetet alig látni. Összességében: van egy gyönyörű piros almánk, csak nem szabad beleharapni. Főszezoni ár brutálisan magas ezért a szolgáltatásért.
2014. június 10.családjával járt itt 55 Jó értelemben vett bűnbarlang, mert itt enni kell! Gyakran járunk ide családdal, barátokkal. Már a látvány is megéri, hát még az ízek! Az adagok nagyok, a személyzet készséges, udvarias, előzékenyen csomagolják el a "gyengébbek" meghagyott vacsorára valóját. És ha még bírod, jöhet desszertnek az ízléses és nagyon finom fagyi kehely, vagy a mézédes baklava.
Az italok kellemes hőmérsékletűek, az étel friss és forró. A tisztaság nem kérdés, az árak arányosak a mennyiséggel. A fogyókúrát felejtsd el! Jó étvágyat! ;-)