2016. május 19.a párjával járt itt 45 A párommal jártam a szállodában, amely kellemes meglepetés volt. A szálláshely a fürdő közvetlen közelében található, még a csapból is gyógyvíz folyt. A szoba szép, tiszta volt, az étteremben remekül főznek. A svédasztalos kiszolgálással elégedettek voltunk, csak a páromnak -aki levesimádó- kellett többször fordulnia a kis méretű leveses csésze miatt.
A fürdő tetszett, sok a medence és jó a vize van,kipróbáltuk az óriás vödörből zúduló nyakzuhanyt, ami igen ötletes. A szállás személyzete kedves, próbáltak segíteni a mi nem szokványos kérdésünkre is,hogy kerékpárral el lehet e jutni a Körös töltésen Szarvasra. Jelentem igen, 74 km. több tucat ember útbaigazításával sikerült (fűkaszáló,kocsmáros,postás stb. )
Ez a kis település ahol ha megakarod kóstolni a helyi cserkei bort, a már zárva tartó kocsmáros kinyit, nem fogadja el a bor árát (egy dl 110 Ft) és jót beszélget velünk. Igazi feltöltődés volt, csak a párom papucsát nem találjuk azóta.