2016. december 2.a párjával járt itt 55 2016 márciusában töltöttünk 5 éjszakát párommal ebben a kívül-belül igen mutatós kastélyban, ahol tökéletesen meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal. Szép környezetben, a földszinti tágas "zöld szalon" volt a miénk, boltíves ablakok, csillár, hatalmas ágy, igazi főúri lakosztály hangulatát árasztotta.
Közel a belváros, mégis csend volt éjjel. A wellness-részleget is kipróbáltuk, kellemes volt. Félpanziós ellátást igényeltünk, ami egy másik helyszínen volt, ahol hasonló szép környezetben nagyon finom ételek közül válogattunk. Élmény volt az egész hét, szívesen ajánlom mindenkinek.
2016. november 8.a párjával járt itt 55 Egy ragyogó őszi délután érkeztünk ebbe a kellemes hotelbe, aminek az elhelyezkedése nagyon kedvező, mert közel van a főutcához, várhoz, fürdőhöz, mégis csendes hely. A személyzet közvetlen, de nem tolakodó, a tisztaság kiváló, a kényelem és szolgáltatás számomra emlékezetes, mert párom tortát és pezsgőt rendelt az ünnepléshez, ami tökéletes időzítéssel a szobában várt.
A wellnessben kettesben voltunk, ami még tovább fokozta megelégedettségünket. Ajánlom szívesen másoknak is.
2016. január 2.a párjával járt itt 45 Háromszor jártunk a wellness hotelben. A hotel nagyon szép, új, tiszta, elegáns. Mátrai túra és a finom svédasztalos vacsora után esti programnak igazán kiváló a wellnesben egy kis lubickolás. A jakuzziban és a szaunákban ellazulhatunk egy koktél mellett. A személyzet udvarias, kedves, másodszorra már ismerősként üdvözöltek.
Utolsó alkalomkor sajnos a gőzszauna nem működött, amit kissé szomorúan tapasztaltunk. Ennek ellenére ajánlani tudom mindenkinek ezt a kedves helyet, ahol a tó körül sétálgatva és a kilátóból gyönyörködve hihetetlenül jó levegőn tudjuk a kipihenni magunkat.
2015. december 3.a párjával járt itt 55A nyári kánikulában felüdülés volt ide megérkezni és megpihenni a nyugodt, csendes, nagyon tiszta , légkondis, kényelmes Hotelbe. A személyzet kedves, segítőkész, mosolygós. A reggeli finom, a helyiség kellemes és ízlésesen berendezett. A közeli belvárosból a hirtelen támadt éjszakai viharban is percek alatt hazaértünk. Ajánlom mindenkinek, az ár is nagyon kedvező.
2015. december 3.a párjával járt itt 55 Tökéletes fogadtatás, nagyon figyelmes kiszolgálás. Az ételek gyönyörűen tálalva, egyediek, nagyon finomak, laktatóak, de nem terhelik túl a gyomrot. Tisztaság, halk zene, szép környezet. Valentin napi ebédre kiváló választás volt betérni ebbe a kedves étterembe, ahol nemcsak a kezem melegedett fel, hanem a hangulat is szívet melengető volt. Elvarázsolt a Várkanyar Vendéglő, bátran ajánlom mindenkinek.