2016. július 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már reggel eldöntöttük, hogy a házassági évfordulónkat itt fogjuk ünnepelni, ezért, hogy kellőképpen éhesek legyünk tettünk egy irgalmatlan túrát a Keszthelyi-hegységben. Ezt követően feleségem fogasfilét kért parajos penne tésztával, én szürkemarha rostélyost vargányás szósszal és kecskesajtos puliszkával.
A párom kért még egy belga csoki mousse-t, ennek a vége már ottmaradt. Mind a két főétel hibátlan volt és elég is. A konyha tényleg kiváló, a marha meg is sült, puha is, és három marha íze összpontosul benne. A vacsora végén megköszöntem, hogy ilyen kiváló ételekkel és (szerintem világbajnok) kiszolgálással járultak hozzá a házassági évfordulónkhoz, majd - miután fizettünk(! ) kaptunk egy üveg bort ajándékba a házassági évfordulóra tekintettel. A kiszolgálásról még annyit, hogy szolid, kedves, határozott: határozottan ügyes.