2017. november 10.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda elhelyezkedése kiváló, minden közel van. Látnivalók közül csak a mini Hungary parkot néztük meg, tetszett, egy délelőtti sétának tökéletes volt. A szoba csendes, tiszta és jól felszerelt.
Általában a 4 csillagos szállodák fürdőszobájában a zuhanyzó részben pumpás tusfürdő és sampon egyben szokott lenni, itt nagyon pici üvegekben volt kikészítve a mosdó mellé, ez szokatlan volt és a mérete is kicsi de a takarító személyzet pótolta. Az ételek nagyon finomak és ízletesek voltak, a wellness részleg szuper volt, a szaunák folyamatosan üzemeltek. Közvetlen fedett folyosós átjárás van a gyógyfürdőbe, ez nagyon jó! ! ! De aki nem akar átmenni annak a szállodai részlegen a kinti részben is van gyógymedence! (Itt sokkal kevesebben vannak, mint a fürdőben. )
Mi is csak a csúszdák miatt mentünk át a fürdőbe, ami szuper volt, mert mind a két csúszda bent volt és nagyon hosszú, a kislányunk nagyon élvezte! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen!
Colosseum Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel megkaptuk értékelését szállodánkról. Örömmel olvastuk, hogy szállodánk szolgáltatásai, wellness részlegünk és a szomszédos Szent Erzsébet Gyógyfürdő számos medence és szauna kínálata mellett a tisztaságra való odafigyelés is elnyerte tetszésüket.
Reméljük, hogy hamarosan ismét elégedett vendégeink között köszönthetjük Önöket.
Üdvözlettel, Colosseum Hotel vezetősége
2017. november 20., , Colosseum Wellness Hotel
2014. szeptember 12.gyerekekkel járt itt 55Alapvetően mindennel meg voltunk elégedve, amit egy háromcsillagos szállodától el lehet várni. A szobák tiszták voltak,talán a tv-csatornákat lehetne bővíteni, mert az elég szegényes. Az ételek finomak voltak. A személyzet segítőkész és kedves. A szálloda mögött lévő nagy zöldterületen egy játszótér igencsak elférne véleményem szerint. Negatív tapasztalatunk nem volt.