2022. december 19.a párjával járt itt 45 3 éve jártunk itt először, és azóta vágytunk vissza. A víz gyógyhatása vitathatatlan, ehhez szerettünk volna még finom ételeket, hangulatos pihenést. Nagyjából ezt meg is kaptuk. A kicsit szocreál belső nekünk nagyon bejön, ez pluszpontot ért. A wellness rész, a medencékkel tetszett, a mérete elegendő, a vízhőfokok jó elosztásban vannak kitalálva.
A reggeli és a vacsora választéka remek, többnyire az ízek is jók voltak. Viszont volt pár negatív élményünk is: a wellness részben az ember időnként megszomjazik, de ahhoz, hogy inni kapjunk, fel kellett menni a fszt-i presszóba, ahol becslésünk szerint kb 15 fok volt, ez a vizes fürdőruhában nem túl barátságos, a személyzet is fázott szemmel láthatóan. A szobában is nagyon hideg volt. Értjük az energiaárak problémáját, de így a komfortérzet nagyon kicsi, valami középutas megoldás nem lenne rossz.
2021. szeptember 28.a párjával járt itt 45 Rendezvényre érkeztünk a városba, és az első pozitív élmény, hogy ahhoz nagyon közel volt a szálloda, amely már kívülről is tetszetős, modern, és betérve sem okozott csalódást. Hangulatos, tiszta előtér fogadott, és a szobánk is nagyon szépen, ízlésesen volt berendezve, tökéletesen takarítva. A személyzet kedves, udvarias volt.
A reggelire sem volt panaszunk, széles választékból szemezgethettünk. A wellness részleg pedig egyedülállóan csodás élményt adott! Az egyetlen negatívum az volt, hogy a második éjszakán egy percet sem tudtunk aludni, mert a hallban egy igen népes kiscsalád egész éjjel ordibált, vedelt, vihogott, rángatta a bútort. Persze megértem, hogy az egy szem recepciós hölgy nem mert ez ellen fellépni, én sem tettem volna.
Willis Hotel Business & Wellness válasza
Kedves Vendégünk, köszönjük értékelését és a kedves szavakat, szeretettel visszavárjuk szállodánkba!
2021. október 13., , Willis Hotel Business & Wellness