2014. augusztus 26.gyerekekkel járt itt 55 "Érett" korú párként házasságkötésünk helyszínéül választottuk a HOTEL KISS-t. A Hotel esztétikus, tiszta, gondozott. Már a fogadtatásunk is közvetlen, barátságos, készséges volt. Azt éreztük, hogy mindenben számíthatunk rájuk, ami a későbbiekben bizonyságot is nyert. Szokatlan igényeinket is azonnal elfogadták.
Kompromisszum készek, készségesek, pontosak voltak mind az előkészületek alatt, mind pedig az esemény alatt. A "konyha" tökéletes, a kiszolgálás barátságos, udvarias, szolgálatkész. A kisgyermekeknek játszótér, felszerelt játszószoba állt a rendelkezésükre. Az árak és az elszámolás maximálisan korrekt volt. Hálás köszönet FEKETE NÓRÁNAK azért, hogy olyan módon szervezte az esküvőnket, mintha a sajátját szervezte volna! . . . és mindazoknak, akik ebben a munkában partnerei voltak! Tökéletes volt, KÖSZÖNJÜK! Csak ajánlani tudjuk minden ifjú párnak! :)))