2017. november 30.a párjával járt itt 55 Novemberben ketten voltunk a szállodában egy hétvégére. Nagyon jó, központi helyen, a fő téren található, hatalmas és impozáns épület, a Sugovica mellett. A szobák és a szálloda tiszta, az étterem és a wellness rész kifejezetten szép. Volt medence(bár úszásra nem túl tágas) , jakuzzi, infra szauna, gőzkabin, finn szauna, kis elkülönített pihenőrész.
A személyzet segítőkész és kedves volt. A reggeli is bőséges, a vacsora tökéletes volt :)
Az ágy kényelmes, volt wifi, kábeltévé, lift, törölköző, kis hűtő, szép kilátás, és csendes! Mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel! Bátran merem ajánlani ha kellemes kikapcsolódásra vár valaki!
2017. október 31.a párjával járt itt 55 Sajnos az októberi hidegben voltunk ezen a szálláson, így sem a csónakot, sem a biciklit nem tudtuk kihasználni ;(
De minden mást igen, és mondhatom ide nyáron bizony vissza kell jönnünk :))))
A személyzet közvetlen, segítőkész, a szobák megfelelően felszereltek. Az udvar is minden igényt kielégít, zöldbe öltözve pompás látvány lehet.
Nekünk ízlett a reggeli. A jacuzzit is kipróbáltuk, az lehetett volna tisztább is, de jót pihentünk benne. A szaunát is tudtuk használni bármikor, még saját zeneválasztási lehetőség is volt. Autóval a parkolás kicsit nehézkes ha nagy autód van és tele a szállás, de végül is az utcán is meg lehet állni. Én ajánlanom bátran mindenkinek :)
2017. május 9.a párjával járt itt 55 Könnyen megközelíthető, szép, dekoratív szálláshely. A személyzet nagyon kedves, mindenki mosolyog, segítőkészek. Az étterem választéka megfelelő, minősége kiváló :)
A szaunák nagyon rendben vannak, tartanak szeánszokat is, mely vidám hangulatban telik, és még frissítőről is gondoskodnak utána :)
Sajnos május elején még nem volt olyan meleg, hogy a kültéri medence üzemelt volna :(
Egyetlen problémám hogy a fenti szobákban a wifi összeköttetés nem működött.
. . de a hotel többi részén nem volt ilyen gond. Nagyon jól éreztük magunkat ezen a helyen, mindenkinek csak ajánlani tudom ! ! ! Köszönjük :)
2015. december 16. járt itt 15 Egy szeptemberben megvásárolt bónusszal mentünk decemberben! . . . mert azt mondták már nincsen sima kétfős szobájuk, így a szeptemberben kifizetett szállást csak decemberben tudtuk igénybe venni, és a helyszínen derült ki, hogy csak! családi szobájuk van. Mikor ezt megkérdőjeleztük, az volt a válasz, hogy nem tudhatják a vendég mit szeretne.
. . de könyörgöm két személy minek menne családi feláras szobába! ! ! ! Kauciót és a felárakat előre kell kiperkálni. Az ágy minősíthetetlenül nyikorgott, a törölközőtartó tiszta rozsdás volt, zuhanyfüggöny nincs! A Wellness részhez a hideg levegőn kell átmenni, ami oda még csak csak . . . de vizesen visszafelé télen. . . nos, nem igazán baráti. Ott a szekrények közvetlenül a hátsó bejárat mellett vannak elhelyezve. . . DE NEM lehet bezárni! ! ! Pedig rá sem lehet látni ha valaki éppen a saunában van, vagy a jakuzziban. Állítólag negyedóránként kapcsolják be a jakuzzit. . . ám mi majdnem egy órát vártunk rá, mire felmentem szólni, hogy mostmár jó lenne ha elindítanák! Ugyan nagy volt, de kényelmetlen, a kezeket nem lehet sehová tenni benne, a medence meg szép, de nem hosszú, viszont keskeny, egymás mellett nem férnek el ketten! Egyedüli pozitívumként a kiszolgálás és az ételek említhetőek! Sajnos semmi más, én MINDENKIT LEBESZÉLEK hogy oda menjen! ! ! ! ! A parkolásért fizetni saját belső parkolóban? ? . . . és még a feláras szobában sem volt csak 4 alap csatorna a tévében. . . szóval nem vicces, inkább nagyon is röhejes a hely! ! ! !
2014. március 26.a párjával járt itt 55 Március közepén látogattunk el ebbe a Hotelba. Igazából annyira jól éreztük magunkat, hogy negatívumot nem is tudnék most mondani ( talán a túl sok lépcsőt ). . . viszont pozitív dolgokból annál több volt. Mindenki nagyon kedves volt, segítőkész, barátságos. Minden tiszta volt, a környezet egyszerűen gyönyörű.
A teljes ellátás kielégítő volt, változatos, finom fogásokkal. A magán jakuzzizás pedig remek ötlet, nagy élmény volt. Zene, darts, billiárd, csocsó, pingpong, edzőterem, szolárium, masszázs. . . . nem lehet unatkozni. Szívből ajánlom mindenkinek a Hotelt! ! ! ! ! Biztosan visszatérünk még ide :-) köszönjük a kedvességet a személyzet minden tagjának.
2014. március 26.a párjával járt itt 25 Igaz, hogy január közepén voltunk ebben a szállodában. . . de mintha nem tudták volna hogy érkezünk. . . a szoba egyáltalán nem volt fűtve! Gondoltuk sebaj, addig lemegyünk a wellnes részre melegedni. A szauna kicsi volt, az infrában is csak egy ember fért el, a sókamra egy vicc volt. . . de a legszörnyűbb az a jakuzzi!
bár elég nagy a mérete. . . de könyörgöm olyan hideg,hogy abban pihenni nem lehet. A wifi a szobákban már nem működött, csakis az ebédlőnél. Egyébként az étterem része teljesen megfelelő, a kiszolgálás ( javarészt megfelelő ) és az ételek finomak. Mindent egybevetve, én nem szeretnék még egyszer odamenni. Zs.