2021. augusztus 21.családjával járt itt 55Minden nagyon finom volt. Hatalmas adagok, kedves kiszolgálas, ízre, látványra nagyon gusztusos, semmi nem okozott csalódást.
Ha Miskolctapolcán járunk, biztos visszatérünk majd.
2018. április 3., csoporttal járt itt 45Finom ételek, kedves kiszolgálók. Szeretettel ajánlom.
Csoportot vittem, türelmesek, segítőkŕszek voltak az alkalmazottak
2017. szeptember 13.gyerekekkel járt itt 55Másodjára jártunk itt, nagyon jól éreztük magunkat.
Az ételek finomak, a kiszolgálás tökélezes.
Gyerekbarát
2017. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45Kedves hely. Amikor ott jártunk, sokan voktak, ezért nagyon sokat jellett várnunk az ételekre, de megérte. Jól éreztük magunkat, segítőkész a személyzet.
2017. augusztus 6.családjával járt itt 15 A mai napon egy jó hangulatú kirándulás után szerettünk volna ebédelni a csárdában. A parkolóból a bejárathoz érve egy férfi fogadott minket. Mivel nem tudtuk, ezért megkérdeztük őt, hogy lehet-e a csárdában SZÉP kártyával fizetni. Erre a válasza annyi volt, hogy ha van a kártyán pénz, akkor igen.
Nem tudom mi alapján feltételezte, hogy pénz nélkül jövünk, két gyerekkel! Már ez sem tetszett, de a másodjára felkínált helyre leültünk. A férfi nem vette jó néven, hogy az első felkínált asztalt elutasítottuk, ami a parkoló mellett volt közvetlenül. Leültünk az asztalunkhoz. Kaptunk étlapot, majd 15 percig a kutya nem foglalkozott velünk. Végre megérkezett a pincér. Rendeltünk volna egy szörpöt és 3 limonádét. Mind fél literes lett volna. Erre a pincér flegmán közölte, hogy akkor miért nem kérünk egy liter limonádét, hiszen ugyanaz. No itt telt be a pohár. Pofát vágva elrobogott, miközben még beszéltem volna hozzá. Van egy kevés tapasztalatom a matematika terén, és 3x5 dl nem 1 liter. De lehet, hogy rosszul hiszem. Oly mértékben tartottuk felháborítónak mindkét férfi viselkedését, hogy felálltunk, és otthagytuk a csárdát. Gondolom a kártyás vendégek nem felelnek meg a színvonalnak. Gratulálok! ! !