2016. március 1.barátokkal járt itt 55 Barátnőmmel töltöttünk két éjszakát a szállodában. Tökéletes volt minden, a szállodát kívülről első ránézésre nem mondtuk volna öt csillagosnak ,de ahogy beértünk ez a kétségünk el is múlt. Gyönyörű belső,kedves,udvarias szállodai dolgozók. Kitűnő ételek, wellness. . Összességében teljesen megvoltunk elégedve.
. az ár egy kicsit magas és a szálloda kissé távol esik a központtól, ami nem minden esetben rossz. Öt csillagosan éreztük magunkat. Köszönjük :-)
Lotus Therme Hotel & Spa válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük, hogy időt szánt szállodánk értékelésére! A továbbiakban is azon leszünk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejlesszük és vendégeink már távozáskor a visszatérést tervezgessék. Üdvözletét küldi: a Lotus Therrme csapata
2016. március 3., , Lotus Therme Hotel & Spa
2016. január 3.gyerekekkel járt itt 55 A Balla Apartmanház tetőtéri részében voltunk 6-an, két család. Nem negatívumként hozom fel, de nehézkes volt a lépcsőn felcuccolni. De ez a ház adottsága miatt volt. Kényelmesen elfértünk, teljesen felszerelt konyha,tiszta rendezett volt minden. Az apartmanház hátránya annyi csak, hogy kissé messze van a központtól a partról.
De nyáron ez nem akkora probléma,most a mínusz 7-nél volt csak kellemetlen. De összességében elégedettek vagyunk,ajánlom másoknak is.