2014. június 5.családjával járt itt 55Május végén 2 éjszakát /3napot töltötünk a CE Plaza Siofok Hotelben! Mindenkinek ajánlom, aki a családjával ki szeretne kapcsolodni. A Szálloda a gyermekek részére paradicsomi kikapcsolódást jelent, és ez minden szülő ,és a nagyszülők számára az összetartozást erősiti! Biztos, hogy vissza fogok térni, mert a Balaton közelsége is élményt jelentett mindannyiunknak.
2013. november 20.barátokkal járt itt 552 éjszakát töltöttünk itt. Csodálatos volt . A kiszolgálás csillagos ötös,Az ételek kulináris örömet jelentettek számunkra, a Wellnes tisztasága és a szolgáltatás valoban segitette a relaxálást. Orömmel mennék vissza,hogy ujra ki tudjak kapcsolodni barátaimmal vagy családommal. A Balatonfüredi séták is sokat jelentettek véleményem kialakitásában!
2013. április 22.a párjával járt itt 55Csodálatos, kikapcsolódásra nagyon ajánlom! Nagyon kellemes és kulturált a környezet, europai szinvonalu kiszolgálásban részesültünk! A személyzet értünk volt a szo szoros értelmében lesték kivánságainkat, de nem tolakodóan,ezért mi más szállodák számára is követni valónak tartjuk a szálloda vezetésének arspoétikáját! Vissza fogunk térni a családommal!