2015. július 8.a párjával járt itt 45Egyenletes jó kiszolgálás, finom ételek és " igazi kisvendéglős " hangulat. Többször jártam ott társasággal, családdal, barátokkal és mindig, mindenki elégedett volt. ( Minden szempontból azt nyújtotta ami elvárható. )
Parkolóhely - hol kicsit távolabb,hol közelebb - mindig található, de - egy kis sétával - tömegközlekedéssel is könnyen elérhető.
2015. június 8.barátokkal járt itt 45A kerthelyisége kellemes, hangulatos, de kissé "művies". Tíz, tizenkét emberre a kihozott három étlap finoman fogalmazva is kevés. A felszolgálás lassú volt azonban az ételek finomak, jól elkészítettek voltak. Furcsa volt, hogy egy igen jelentős fogyasztást, borravalót követően, egy utólag kért kis üveg víz elfelejtett kifizetését szóvá tették. Nem egy gáláns magatartás.
2015. április 12.a párjával járt itt 55Nagyon jó konyha, bőséges adagok, jó kiszolgálás. A fedett teraszon állatokat is szívesen látnak. Normális árak, parkolási lehetőség.
Kellemes meglepetésként húsvét alkalmából - előételként - az étterem ajándékaként helyben sütött kalácsot, sonkát, kolbászt, főtt tojást, retket, hagymát szolgáltak fel.
Nagyon kellemes emlékeket hagyott bennünk a hely.
2015. január 3.barátokkal járt itt 25Véletlenül tévedtem be egy barátnőmmel, de végülis a hely " nem fogott meg". Az ételek nem rosszak és a mennyiség is megfelelő. A kiszolgálás normális és az árak is elfogadhatóak voltak. Összességében - ha nincs jobb ötlet és a hely útba esik - be lehet ülni egy gyors ebédre de nem hiszem hogy valaha is önálló programként számításba veszem majd ezt a vendéglőt.
2014. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 55Több alkalommal voltunk itt - legutóbb szeptember elején családdal - és mindig teljes mértékben elégedettek voltunk mind a kiszolgálással, mind az ételekkel mennyiségével és minőségével.Az ár-értékarány megfelelő.
Állatokkal is látogatható, állatbarát étterem,jó parkolási lehetőséggel.
2014. március 23.a párjával járt itt 55 Ideális elhelyezkedésű szálló - közel a városközponthoz de mégis - csöndes helyen, egybeépülve a termálfürdővel. ( A szálló vendégeknek korlátlan átjárása van egy kis kapun keresztül a strandra. ) Tisztaság, csönd , jó minőségű reggeli, svédasztalos vacsora. Saját parkoló.
Hiányosság, hogy bizonyos szobákban a WIFI nem működik és kábel sincs kiépítve. Összességében az ígéreteknek megfelelő szolgáltatás és színvonal.
2013. október 16.családjával járt itt 55Tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Maximálisan elégedett voltam mind a személyzet munkájával, mind a szálló szolgáltatásaival.
Az épület kialakítása érdekes, egyéni, a szoba kellemes, nyugalmat árasztó , a kilátás a tóra csodálatos volt.
A wellness részleg jól megvan csinálva és megfelelő szolgáltatásokat nyújtott ott tartózkodásom alkalmával.