2019. március 19.a párjával járt itt 55 Egy csodás hétvégét élhettünk át párommal a "Valentin csomag " jóvoltából. Már érkezéskor 1 üveg behűtött pezsgő várt a szobában. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész volt. A hely nagyon szép a hajókikötő mellett. Sokrétű wellness szolgáltatás van. Volt ékszakai wellness is.
A zenés vacsora ami egy gyönyörűen megterített asztalokkal teli külöteremben volt remek hangulatot adott az alkalomnak. . Az ételek finomak voltak. Nagyon szuperül éreztük magunkat. Biztos megyünk még oda.
Hotel Laroba válasza
Kedves Vendégünk,
nagyon örülünk, hogy ilyen csodálatosan telt a Valentin napjuk.
A célunk,az volt, hogy felejthetetlenné tegyük. Bízom benne, hogy következő alkalommal sem fognak csalódni.
Visszavárjuk Önöket!
Üdvözlettel:
2019. március 27., Antal Bernadett, értékesítési vezető
2019. január 17.a párjával járt itt 45 Január elején voltam itt párommal. A kinti hideg után kellemes volt bemenni a meleg szállodába. Később nekem már túl meleg is volt az épületben. A szoba szép tiszta volt és kényelmes. A gyógyvizű medence és jakuzzi kicsit zsúfolt volt a sok vendég miatt. /Ezt lehetne bővíteni/
Az ellátás nagyon bőséges és finom volt--no meg változatos.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Udvarias és segítőkész a személyzet. Viszont nekem az furcsa volt ,hogy távozáskor meg sem kérdezték hogy éreztük magunkat . Ezt máshol megtették. De azért ajánlom mindenkinek.
2018. szeptember 22.a párjával járt itt 55 Királyi 3 napos pihenés csodásan szép környezetben! !
A párommal jártunk szeptemberben ezen a csodás helyen. Szépen gondozott környezet és meseszép kastély. A személyzet udvarias, a szobák tiszták és izlésesek a bútorok. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon finom és változatos volt. A wellness részleg kicsi de nagyon szép. Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem valamikor még visszatérünk ide.
2018. május 3.a párjával járt itt 45 Az 50. szülinapomat mentünk ünnepelni a Szalajka völgybe.A szállás csendes helyen volt, a város szélén. Barátságos és segitőkész személyzet. Tiszta szoba, kényelmes ágy. A reggeli kicsit szegényes de a vacsora finom volt.Nagyon jól éreztük magunkat.A környezete csodálatos a körülvevő hegyek látványától.
2017. október 29.a párjával járt itt 55Egy hétköznap este mentünk el a párommal. Szinte alig voltak az étteremben ,a kiszolgálás kedves és gyors volt. A hely nagyon kellemes és ízlésesen berendezett. A felszolgálók kedvesek . Az étel amit ettünk, egy kétszemélyes tál volt, ami bőséges volt és nagyon finom. Meg se bírtuk enni így becsomagolták nekünk hogy hazavigyük . Szerintem máskor is megyünk.
2017. szeptember 27.a párjával járt itt 55 A hely gyönyörű és csendes , az erdő közepén távol a város zajától. A személyzet nagyon udvarias volt, a szoba tiszta, az étel bőséges és finom. A wellnessből sajnos csak a jakuzzi és a szauna működött, mert a medencét épp karbantartották, de felajánlották hogy igénybe vehetjük a Bagoly fogadó wellness részlegét díjtalanul ami 1 km helyezkedett el onnan.
Itt kedvesen fogadtak bennünket és jól éreztük magunkat a medencéjükben. Biztosan fogunk még idejönni.
2017. február 5.a párjával járt itt 55 Február első hétvégéjét töltöttük itt a párommal. Nagyon kedves volt a személyzet-már a bejelentkezésnél- és utána az étterem részben is. A szoba szép tiszta és kényelmes volt. Nagyon tetszett a rengeteg trópusi növény, és a kertben elhelyezkedő tó a kis fahíddal gyönyörű -habár nyáron biztos még szebb.
A wellness részleg is kellemes volt. Az ellátás is elégséges és ízletes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. szeptember 29.a párjával járt itt 25 A rémálom már a bejelentkezésnél kezdődött. A középkorú hölgy nagyon mogorván és durván közölte hogy semmilyen körülmények között nem lehet elfoglalni a szállást hamarabb habár a fogadó szinte üres volt. Másfél óra várakozás után , sem velünk foglalkozott hanem telefonálgatott és félvállról kérdezgetett , majd mikor mondtam hogy bónuszunk van megkérdezte hogy mikor fizetek most vagy ha felpakoltunk.
Közöltem már 1 hónapja ki van fizetve , mire közölte Ő nem látja de majd utána néz. Végre elfoglalhattuk a szobát,és ekkor jött a következő sokk: a szoba mindenütt poros volt, pókháló a sarkokban, látszott hogy egy ideje nem volt takarítva. A bukón lévő ablakon amin nincs szúnyogháló, kb 10 poloska jött be ami a függönyön volt. A "tisztaság" 3 nap alatt sem változott. A vacsoránál sem azt hozták amit kértem és még lehurrogott a hölgy hogy az van az étlapon----de nem így volt. A második napon már kedvesebb volt a személyzet---az ominózus hölgy nem volt ott. Este 11-ig is hangos zaj hallatszott felülről holott mi a 3. emeleten voltunk/ ez legfelső/, hajnalban 5-kor ismét hangos zajra ébredtünk. Tehát összességében nem éreztük jól magunkat és ez főleg a bejelentkezéskor ott lévő recepciós nem vendég centrikus hozzá állása miatt. Sajnálom mert maga a hely gyönyörű, de ilyen személyzettel nem lesz előbb-utóbb vendég.