2015. február 20.barátokkal járt itt 25 Torkos csütörtökön voltunk az étteremben, kellemes hangulat, ízléses berendezés. Négy fajta ételt rendeltünk, melyek erősen kifogásolhatóak voltak mennyiségben és minőségben is. Észrevételünket a pincérnek - érdeklődésére - el is mondtuk. A halászlé, a cigánypecsenye igen sok kívánni valót hagyott maga után.
Az alaplé igen-igen megkérdőjelezhető, a pecsenye minimalizált és sületlen volt.
2015. február 16.barátokkal járt itt 45A pizza mérete talán még nagyobb volt, mint néhány hónappal ezelőtt, és ízletesnek mondható. A pincér kedves, figyelmes volt. A desszert (mangós valami) feledhető. Az ülőalkalmatosságokat éttermi székekre kellene cserélni, mert kényelmetlenek, szerkezetüknél fogva könnyen hátrabillennek a felállást követően. Ez folyamatos derültséget biztosít az étteremben.
2015. február 2.családjával járt itt 35 Távol mindentől. A megérkezést követően az ágybetétet tartó léceket kellett "megszerelni" hogy a matrac vízszintes helyzetbe kerüljön. Az áthallás a folyosó és a szobák között rendkívül zavaró. A vízvezetékrendszer szintén. A vizes blokk liliputiaknak való.
A wc szinte megközelíthetetlen, a mosdó használhatósága is megkérdőjelezhető: picike kagyló, melybe a piperepolc belelóg. Az 1400,- Ft-os reggeli, szegényes, választék nélküli: néhány szelet felvágott, sajt, dzsem, vaj, és hideg helyiség. A bejárati kapu kinyitása minden alkalommal küzdelmes volt.
2015. február 2.barátokkal járt itt 45Egyedi berendezés, kellemes hangulat. Az étteremben történő étkezéshez előzőleg asztalfoglalásra volt szükség. Teljes házzal működött jelenlétünkkor is. Finomat, kiadósat ettünk,de ehhez kalkulálták az árakat is, melyek meglehetősen magasak.
Sajnálatos, hogy a mellékhelyiséget szinte a használhatóság mértékéig leszűkítették.
2014. december 31.barátokkal járt itt 25Év végi összejövetelen voltunk, baráti társasággal a pincében lévő étteremben. Az elhelyezés szűkös és nagyon kényelmetlen volt, főleg a 4 személyes "box"-ban. A felszolgált étel nevét a pincér sem tudta megmondani. Összedolgozták a kimaradt húsokat töltött "valaminek", amit túlsóztak, ezzel elnyomták az eredeti ízeket. Egyébként gyerekadag mennyiségben.
2014. október 12.barátokkal járt itt 25 A cukrászda híres az finom süteményeiről. Ma, közvetlenül dél után a választék eléggé hiányos volt. Végül is a somlói galuska elnevezésű édességet választottuk. Ismeretem szerint helyben készítik a termékeket. Megdöbbenésünkre "egyszer használatos műanyag izében" kaptuk a fent említett készítményt. Minősíthetetlen.
Üveg tálka-, kehely-, pohár? Megdöbbenésünk határtalan. Mi erre a magyarázat?
2014. szeptember 21.barátokkal járt itt 35 Barátokkal ültünk az étterem teraszán. A zene hangereje miatt a társalgás lehetetlenné vált. (Talán a szomszéd vendéglátóhelyéről érkezett). A somlói galuska meglepő mennyiségű volt, ízlésesen tálalva, finom. No, de a tea felszolgálása: üveg sörös krigliben a forróvíz, melyet egy porcelán tányérra tettek, teafű-választék nélkül, botrányos.
Bár ezen a honlapon szinte semmi ismérv nincs feltüntetve a vendéglátó helyről, az árakból ítélve I-II osztályú lehet. Ez a felszolgálás, ismételni tudom: BOTRÁNYOS.
2014. szeptember 10.barátokkal járt itt 55Kellemes környezetben, kiváló helyen található a kávézó. Kiszolgálás gyors és udvarias, a pincérek-felszolgálók nagyon kedvesek. A vízipipa elvarázsló. A kávé és a gyümölcslé kitűnő. Terasza hangulatos, különleges, nagyon kedvessé varázsolja a nyári esték hangulatát. Ajánlom az arra sétálóknak, baráti társaságoknak, családoknak. E helyen is köszönet.
2014. július 14.gyerekekkel járt itt 35 Un. Nagy Borházban voltunk. Levegője, berendezése dohos, szegényes. Az étteremben,- mivel nem az elsők között érkeztünk-
(kávé-lekvár)pecsétes, volt az abrosz, felvetésemre az volt a pincér válasza, keressek másik helyet. A felszolgáló kislány harisnyája lyukas volt. Egyik alkalommal szarvas pörkölt, másik esetben marhapörkölt, ami valójában ua.
a szarvasmarha pörkölt volt, egy-egy vacsora alkalmával. A tányérok nem csak mintájukban,anyagukban is lekopottak voltak. 4*-os szálloda étterme? Túlszámlázás történt, melyet hazautazásunk után reklamáltam, korrigálása folyamatban van. A part tiszta, gondozott, nagyon kellemes.
2014. július 11.családjával járt itt 25 Anna cukrászdában voltunk. A helyiségben van egy hatalmas hűtőpult s néhány asztal székekkel. A berendezés szinte ennyi. A helyiség sivár, az asztalon morzsamaradékok, pohár-nyomok voltak. A sarokban kéttenyérnyi pókháló, a lámpán légypiszok. Az általam választott sütemény nem volt friss! A mosatlan tányérokat nem vitte el egyik felszolgáló hölgy sem.
A hely színvonalát végleg meghatározta, amikor a takarító személyzet (4 fő) felmosóvödörrel, felmosórúddal és egyéb kellékekkel nevetgélve átvonult a szállodából a cukrászdán keresztül, valahová. Ár-érték? Nem értelmezhető. Óriási csalódás.