2019. március 4.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A város központjában található a vendéglátó helyiség. A kiszolgálás udvarias és gyors volt. Óriási a pizza-kínálat. Mennyiségre megfelelő volt, a szokásos méretben. A pizza megnevezésére utaló feltétet visszafogottan mérték, de sajt felhasználásával kompenzálták. A kávé felszolgálása, minősége kifogástalan lenne, ha ivóvizet is tartalmazna.
2019. március 4.barátokkal járt itt 45A város központjától kissé távolabb található a cukrászda,kellemes terasszal.
A kiválasztott süteményekkel elégedettek voltunk, de semmi kiugró extra. Az árak meglehetősen magasak. Ami viszont megdöbbentő, a mosdóhelyiség. Valószínű, hogy manóknak tervezték. Használata szinte lehetetlen. A szabványi előírásoknak messzemenőkig nem felel meg.
2018. december 5.barátokkal járt itt 55 A Kabán található Hodosi Pizzériáról itt írok véleményt, mert nem találtam külön megemlítve a vendéglátó helyek között. Az üzemeltető azonos. Tágas helyiségek: étterem és cukrászda. Ételek, pizzák és a sütemények nagy választéka jellemző. A mennyiség bőséges, az ételek ízletesek, frissek. Az árak mérsékeltek, kedvezőek.
A kiszolgálás kedves, figyelmes. A közeli városból rendszeresen visszatérünk.
2018. november 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A lángos friss, megfelelő nagyságú, és nagyon finom. Többféle feltéttel kapható: sajtos, tejfölös, stb. A várakozási idő minimális, csak a sütést kell megvárni. Az ára kimondottan fogyasztó-barát. Ha jól emlékszem, 240 Ft, (a sima elnevezésű). Kávézásra is szívesen betérnek a vásárlók, visszajáróként köszöntötték Marikát.
Könnyen megtalálható a Rákóczi utca elején.
2018. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 25Az étteremben egyetlen asztalnál ültek vendégek, a mi társaságunk. Akkor még nem, de később érthető lett. A beharangozott "óriási adag" csülök, szánalmasan kis mennyiség volt. Minden köret hideg volt. (Nem volt megfelelő a felmelegítés). Külön megemlítem a káposztát: mennyisége-minősége, vicc! Csalódás, drágán megfizetve. Ide sem jövünk többet, vendéglátó helyek listájára került.
2018. augusztus 15.a párjával járt itt 35Jól kiválasztott helyszín, remek környezettel párosítva. DE: nem ez az első Cafe Frei kávézó, ahol a "kiszolgálás" minősítése nem éri el az átlagos színvonalat. Unott, kioktató, udvariatlan személyzet, beszólásokkal. Az árfekvés elbírná a felszolgálást is, de az önkiszolgálást már tudomásul vettük. A kávé finom volt, ez nem személyfüggő, kevés a visszatéréshez.
2018. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45A Szabadság téren található a cukrászda, a város egyik gyönyörű parkjában. Forró nyári napon nagyon vágytunk egy kis külső-belső lehűlésre. A fagylalt választék eléggé visszafogott volt, megszokott ízkínálattal (alapízek). Vonatkozik ez a süteményekre is. Mennyiség és árarány kedvező, de ez kevés ahhoz, hogy legközelebb is visszatérjünk.
2018. augusztus 15.barátokkal járt itt 55Iskander 75 címmel rendezett kiállítást Bahget Iskander fotóművész születésnapja alkammából a Kecskeméti Katona József Múzeum a Cifrapalotában. Főként fekete-fehér szociofotói, portréi, a sivatagi világgal kapcsolatos tájképei, a magyar irodalom és képzőművészet több jeles képviselőjéről készült fotográfiái láthatók. Szintén csodálattal néztük meg a múzuem többi kiállítását is.
2018. július 22.barátokkal járt itt 35Egy évvel ezelőtt voltunk fagylaltozni ugyanazzal a társasággal, szintén egy nyáresti koncert után. Az utóbbival továbbra is elégedettek voltunk, ez viszont a fagylaltról nem mondható el. Szegényes választék, és felejthető ízvilág. Megdöbbentő a mennyiség: a félgömb is megfelezve. Az épületben lévő helyiségek túlhűtöttek, a teraszon nincs hely. Így jártunk.
2018. július 20.barátokkal járt itt 35Nem akarom általánosan modortalannak és kioktatónak minősíteni a személyzetet, mert ez csak egy személyre vonatkozik. Rendelés a pultnál:udvariasság, kedvesség, no ebben nem részesültünk. Érdeklődés:"sok a vendég várjanak! Az asztalról az aktuális vendégnek kell elvinni a mosatlant, hogy a saját italát, kávéját le tudja tenni. Ja, milyen volt a kávé, már nem is emlékszünk.