2018. július 20.barátokkal járt itt 55A város központjában, az Arany Bika épületében, gyönyörű környezetben van az étterem. Ízléses terítéssel, és bőséges választékkal találkoztunk most is. Levesek, sült húsok, főzelékek, köretek, savanyúságok finomak. Folyamatosan cserélik a tálakat. A sütemények a szokásos nagyüzemi szintnek felelnek meg. Az árak minden évben emelkednek, jelenleg 1500,. Ft/fő. Egészségünkre!
2018. július 18.gyerekekkel járt itt 55Fagyizó: Szilfákalján lévő vendéglátó egység. Most nem a kínálatról és a minőségről akarok írni, - ezt már korábbi bejegyzésemben megtettem -, egyébként változatlan színvonal van. Ilyen kiszolgálással talán még sosem találkoztam. A hölgy nagyon kedves, a gyerek kívánságát szinte előre tudó, mindent teljesítő, végtelenül türelmes és mosolygós volt. Köszönjük!
2018. július 18.gyerekekkel járt itt 35Közvetlenül a strand bejáratánál található a lángossütő. Ebből adódóan, vagy egyáltalán, nagyon drága ez a termék. Alapárban is, de sajttal, tejföllel, stb. felturbózva, érthetetlenül magas az ára. Egyébként semmi különlegesség, lángos és kész. Néhány szán forinttal kiegészítve, menüt lehet választani és fogyasztani.
2018. július 1.a párjával járt itt 55Fonyódon eltöltött közel egyhetes tartózkodásunk egyik legkedvesebb élménye. A szívélyes invitálás után, érdekes információkat tudtunk meg a villáról illetve a múzeumról, melyet ezúton is megköszönünk. Itt készítik és szervírozzák a település legfinomabb kávéját. A teraszról elénk táruló kilátás, csodálatos. Bármilyen közlekedési eszközzel érkező turistának, szeretettel ajánlom.
2018. július 1.a párjával járt itt 55Kellemes környezetben - milyen legyen a Balaton partja- található a büfé. A kiszolgálás gyors, és udvarias. (Bár nem volt tömeg a kedvezőtlen időjárás miatt. ) A lángos alapára fogyasztóbarát, felturbózva is megfizethető. Vonatkozik ez a többi ételre is, melyek az ilyen vendéglátó egységekben megtalálható. Kávé és az egyéb italok is rendben voltak.
2018. július 1.a párjával járt itt 35A múzeumban személyzettel nem találkoztunk érkezésünkkor. Öntevékenyen szétnéztünk. Amikor előkerült egy fiatal hölgy, legkevésbé sem volt szívélyes. Rábai Ridovics Ferenc festőművész emlékkiállítását nézhettük meg. Kellemes élményben volt részünk. Az állandó kiállítás helyiségében kissé rendezetlen állapot volt jellemző. A belépőjegy ára viszont nagyon látogatóbarát.
2018. június 24.családjával járt itt 45 Az összejövetel célja: házasságkötés utáni vigadalom. A családhoz közeli baráti minőségben vettünk részt az eseményen. A menü összeállítása kifogástalan volt, a díszítéssel, tálalással kapcsolatban teljes elégedettség. Udvarias pincérek, folyamatos felszolgálás. Az ételek visszafogott ízesítéssel készültek.
Viszont a sütemények jellegtelen, "nagyüzemi" készítésűek voltak. Jó hangulat, köszönet mindenkinek!
2018. június 11.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Fekete-tó mellett található a fagylaltozó. Széles választék, a megnevezésnek megfelelő ízű fagylaltok, és nagyon barátságos árak. A süteményeket is hasonló jelzők illetik. A kiszolgálás pillanatok alatt megtörténik, a dolgozók kedvesek. A nyitva tartás rugalmasan igazodik az igényekhez.
2018. május 12.gyerekekkel járt itt 55 Az Úrrétje utcai üzletben szoktunk fagylaltot és süteményt fogyasztani. Nagyon kellemes hely, a gyerekek kedvükre választhatnak finomságok közül. Esetünkben ez többkörös rendelést jelent. Kedvesek és figyelmesek a kiszolgálók. Az étcsokoládés fagylalt és a sajtos roló volt a favorit. Természetesen legközelebb is ezt a helyet választjuk.
2018. április 9.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A cukrászda közel a várhoz, turisták által is látogatott helyen található.
Óriási a választék, vonatkozik ez a különböző ízesítésű és formájú tortákra is. Jól döntöttünk, mennyiség, minőség vonatkozásában is.
Kedves volt a kiszolgálás, elégedettek voltunk. Az árak inkább a magas kategóriába sorolhatók.