2018. augusztus 13.barátokkal járt itt 35 Sajnos a várakozásomat alul múlta a szálloda! A személyzet bár kedves, de kevesen voltak, nem bírták el a telt házas forgalmat! A felszolgálásos vacsora helyett szervezhettek volna svédasztalt, akkor talán nem kellett volna több mint 30 percet várni, hogy hozzánk szóljanak! Az étel minősége silány, a mennyisége nevetséges volt.
Olyan megalázó volt, hogy egy halom rizzsel és egy tenyérnyi sült hússal szúrták ki a félpanziós vendégek szemét! Miközben így szerződtünk és így volt az ár megszabva. Tele volt apró hibákkal, hiányosságokkal a szálloda. Pl. a zuhanyban nem lehetett rendesen beállítani a vizet. A zuhanytálca tiszta vízköves volt. A klíma bár fizetni kellett érte külön, nem működött rendesen. A Jakuzzi 1 órán belül 10 percig működgetett, az is csak lagymatagon! A meghirdetett árnál magasabb lett az ár is, de gondoltuk, akkor jobb lesz minden, nem így volt. Csalódás lett ez a szűk 3 nap, a gondtalan pihenés helyett.