2019. augusztus 15.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda kicsit régimódi, de a szobák szépen felújítottak. Az ételek nagyon finomak voltak, és bőséges volt a kínálat. Az animátorok szuper programokat csináltak a gyerekeknek. Kiváló volt a gyerekmedence, szuper csúszdákkal, vízi elemekkel. A part szépen rendben tartott, napágyakkal, játszótérrel.
Ami nem tetszett, sajnos a tányérok és evőeszközök folyamatosan ételmaradékkal voltak tele, elég kellemetlen volt. Ezt leszámítva nagyon jól éreztük magunkat!
Danubius Hotel Marina válasza
Kedves Kisné Ferencz Zsuzsanna,
Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy volt olyan kedves, hogy megossza velünk őszinte véleményét. Nagyon örülünk, hogy a Hotel Marinát választotta szálláshelyéül, őszintén reméljük, hogy rengeteg nagyszerű élménnyel gazdagodott az itt tartózkodása folyamán.
Remek olvasni, mennyire elégedett volt szállodánk felújított szobáival, valamint finom és bőséges ételeinkkel. Továbbá, szeretnénk megköszönni, hogy kiemelte animátorainkat is. Azonban, elnézését kérjük az apró kellemetlenségért, reméljük, hogy ez nem tántorítja el Önöket attól, hogy leközelebb is nálunk szálljanak meg. Várjuk vissza sok szeretettel.
Üdvözlettel,
Hotel Marina Management