2014. december 10.a párjával járt itt 55Pécs legjobb cuckrászdájának tartom, nagyon szeretünk ide járni. A sütemények finomak, a légkör barátságos, az árak sem az egekben járnak. Nagyon sokan keresik fel a belvárosból is, ami gondolom, hogy nem véletlen. Vannak egyedi sütemények, egyedi igényeket is figyelembe vesznek. Csak gratulálni tudok! Kozármislenyben is üzemeltetnek cukrászdát.
2014. december 10.a párjával járt itt 55Nagyon sokat járunk ide, mi szeretjük! Ízletes ételek, kedves kiszolgálás, elfogadható árak! Kertvárosban nem is járunk máshová! Vannak különleges ételek, különleges ízekkel. Mindig a vendégek igényeit veszik figyelembe. Megfelelő hely kisebb összejövetelek rendezésére. Nyáron a teraszon is étkezni. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, nem fog csalódni!
2014. május 26.családjával járt itt 35Nem voltam maradéktalanul elégedett, nagyon huzatos volt, fáztunk és az étel minősége sem volt tökéletes! Én többet vártam, mint amit kaptam! Ami kifogástalan volt, az a kiszolgálás, a pincérek kedvessége! Gratulálok a személyzetnek!
Nem csak a minőséggel volt problémánk, az árak is elég magasak voltak! Régen, évekkel ezelőtt is jártam itt, akkor jobban tetszett!
2014. május 26.barátokkal járt itt 45 Nagyon kellemes hely, a kiszolgálás is jó. Az ételek minősége is megfelelő, de nagyon drágának találom. Nem lesz az általam sűrűn látogatott éttermek között, az biztos. Ettől még szívesen ajánlom az ismerősöknek, mert nagyon kulturált hely, de nem az én pénztárcámhoz szabták az árakat! A pincérek nagyon kedvesek, udvariasak.
Az ízek is finomak, mondjuk az adagok lehetnének nagyobbak! Összefoglalva: jó!