2013. december 30.barátokkal járt itt 552012 év végén jártunk átutazóban Körmenden, amikor megéheztünk. A Berki vendéglő nagyon jó választásunk volt. A vendéglő barátságos, tiszta, ízlésesen berendezett, tele csodaszép virágokkal, csobogóval. Az ételek nagyon ízletesek, az adagok bőségesek, a személyzet készséges. Nagyon elégedettek voltunk, ha ismét arra járnánk, biztosan ott ebédelnénk.
2013. december 30.a párjával járt itt 55 2013 augusztusban voltunk a szálloda vendégei, pihenni mentünk, ami jól is sikerült. Három napot töltöttünk a szállodában,megvoltunk elégedve a szobával, a személyzettel,a tisztasággal, az étkezéssel, úgy mennyiségileg mint minőségileg. Ami nagyon tetszik még nekem a szállodában, hogy minden egy helyben van.
A termálvizes fürdő, az étterem, felüdülés és pihenés egy helyen. Szerintem az árak sem elérhetetlenek,nem a legdrágább helyek közé tartozik. Érdemes a szállodát meglátogatni, ha lehetőségünk lesz mi is újból megyünk.