2015. április 22.családjával járt itt 452014 nyarán töltöttünk el kellemes napokat. Festői környezet,csend,nyugalom! Határtalan szórakozás. A kertben kalandpark,kicsiknek kresz pálya,játszóház,teniszpálya. A wellnes részleg szuper. Kedves,barátságos személyzet. Az ételek változatosak. Sok program lehetőség a közelben. Nagyon jól éreztük magunkat! Biztosan visszatérünk még!
2015. április 13.családjával járt itt 55 2015 márciusában voltunk a szállodában egy kis családi kiruccanásra. Felejthetetlen élmény volt még az 5 éves kisfiúnknak is! A kilátás gyönyörű,még így kora tavasszal is. A szálloda csodálatos,modern,tiszta. A fürdő káprázatos! Minden korosztály megtalálja magának a kikapcsolódást. Az ételek változatosak és mennyeiek voltak!
A személyzet udvarias,empatikus. Biztos visszatérünk még ide! Köszönjük az élményt! Zsuzsi,Olivér,Jocika
2014. január 2.gyerekekkel járt itt 55Magyarország egyik legszebb,legszínvonalasabb szállodája.Pazar,az ételek fenségesek a legbőségesebb a választék.A környéken rengeteg a látnivaló,de pihenésre is kiváló! Itt tanult meg járni a kisfiúnk,nekünk külön élmény volt! A szobák kényelmesek,tiszták.A kilátás szép.
Ajánlom mindenkinek!