2018. január 7.a párjával járt itt 35 Nem vagyok elégedett: kezdem azzal, hogy nem olyan szobát kaptam, mint amit ígértek. Tetőtéri szoba, amit kikötöttem, hogy nem kérek. Ugyan megoldották a másik szobát, de egy a 3 éjszakát 2 szobában töltöttük. A reggeli és a vacsora önellátós volt. Nem volt választék, nagyon gyenge volt.
Ugyan a személyzet megtett mindent, kedvesek voltak, de egy 3 csillagos hoteltől nem ilyen ételválasztékot vártam. A szilveszter éjszaka szervezése viszont teljes káosz volt. Egy 80-100 személyes teremben 120 embert zsúfoltak bel. A szilveszteri vacsora felszolgálása enyhén szólva, kaotikus volt. Délelőtt - rákérdezésünkre - kiderült, h a szilveszteri vacsorára még nincs helyünk. Este azt mondták, hogy meg van a helyünk egy 4 személyes asztalnál, de a szilveszteri vacsora kezdetekor egyáltalán nem találtam a nevemet egyik asztalnál sem. Végül egy hosszú, 24 személyes asztal legutolsó, egymás melletti széken találtuk magunkat a párommal: szemben a kérésemmel, hogy szemben szeretnénk ülni egymással. Este 21 óra helyett 3/4 10-kor kezdték a levest felszolgálni, a második fogás feltálalása 1/2 11-kor kezdődött. A tombola húzása 11 után valamennyivel kezdődött, amikor még az asztalon voltak az üres, félüres vagy fogyasztás alatt álló tányérok. A tombola után jóval kezdték a sütemény felszolgálását, amit már sokan nem is vártak meg. Volt egy spanyol táncműsor (temperamentumos, látványos volt), a zenekar is kitett magáért. Összesítve: biztos, h többet ebbe a hotelbe, illetve panzióba nem megyünk. Az árral nem volt összefüggésben a kapott szolgáltatás, bár egy kis hölgy (valamilyen Katalin) mindent megtett, hogy sikerüljön a szoba megoldása, az ültetés okozta gubanc kibogozása, gyenge sikerrel. Ezt a kedvezőtlen véleményt több, a Panzióban elhelyezett vendégtől is hallottuk. 'Bár, Sárvárra még vissza szeretnék menni, mert nem sokat láttam belőle - a szoba körüli mizéria miatt egy délután elvesztegettünk. Egyébként a fiam üdült nyáron Sárváron a családjával, ők ajánlották ezt a várost.