2014. július 29.a párjával járt itt 35SZocreál szoba kifogásolható tisztasággal( Koszos ablakok, lestrapált ágyak. . ). Felújításra , frissítésre szoruló szobák. A közvetlen átjárás a fürdőbe jó. A félpanzió kínálata bőséges és ízletes. Kellemes zenés vacsora de sajnos mindig ugyanazokkal a dalokkal. A hotel előtt a forrás körül hajléktalanok foglalták a padot. Összességében kifejezetten rossz ár-érték arány .
2014. július 25.gyerekekkel járt itt 45 A környezet nagyon szép és rendezett. A wellnesben, Lizike mindent megtett, hogy Mindenki kényelmesen, örömmel és tiszta körülmények között élvezhesse pihenését. A szobák felszereltsége és tisztasága, mérete tökéletes és igényes. Az étlap szegényes de amit kínálnak az ízletes! A felszolgálók tapasztalatlansága vagy leterheltsége nem 4 csillaghoz illő volt.
Ez a mi kedvünket nem szegte, mert a Hotel rugalmas és vendég centrikus hozzáállásával kompenzálni tudta az esetleges hiányosságokat. Összességében ajánlom,kisgyermekkel utazóknak is!
2014. június 5.a párjával járt itt 55 Mi egy hosszú hétvégét töltöttünk itt a párommal nagy örömünkre. Azóta is visszavágyom. A szobák modernek, tágasak és tiszták. Közös nagy tökéletesen felszeret konyha is van. Az étterem ételei ízletesek és a teraszon mókusok ugráltak körülöttünk. Pingpong és hintaágy is van. . . Az elhelyezkedése a lehető legjobb.
Közel mindenhez és mégis csendes. Felejthetetlen kirándulások a közelben. . . Egy szóval szuper :))))
2014. június 5.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezet átlagon felüli kedves, készséges és mosolygós személyzettel. Az ablak tisztaságán kívül semmi negatívot nem tudok írni. Az ételek minősége és választéka pazar és ottlétünk alatt még egy gyertyafényes vacsorát is szerveztek, hogy teljes lehessen az élmény(vagy azért, mert kevés volt a váltás alatt a vendégség de ez maradjon az Ő titkuk :) )
A wellness részleg tiszta és hangulatos.
Medencéből nagy ablakon keresztül lehet gyönyörködni a panorámában. Bicikli, billiárd, csocsó is van. . . Állatsimogató és nagyon kötetlen, családias borkóstolón is részt lehet venni. Én állapotosan ( alkohol fogyasztás nélkül) is nagyon élvezetem a szellemes és vicces történeteket. Kimondottan felejthetetlen élményt nyújtott a kastélyszállón töltött 4 napunk ahova visszavágyunk!
2014. június 5.barátokkal járt itt 452+2 fő foglaltunk szállást a hotelben. Nagyon jó elrendezésű szobát kaptunk amiben a kifogásolható az erősen felújításra szoruló ablak volt, és egy kis modernizálás ráfért volna mindenre de más minden tökéletes volt.
Az elhelyezkedése Hévízi ottlétünk alatt többször megerősítésre került, hogy a legjobb :)
A reggeli is megfelelt és a személyzet is kedves volt.