2024. január 29.gyerekekkel járt itt 25Borzasztó nehézkes, lassú kiszolgálás, éppen langyos, ám élvezhetetlenül sós lötty levesnek csúfolva, csigatésztával rogyásig megpakolva, csirkemell steaknek titulált íztelen, lapos hús zacskós rizzsel tálalva, teljesen érthetetlen vonzalom a mindenre rápakolt madárbegysaláta iránt (igen, minden kajára, még a káposztasalátára is) -na emiatt ide többet sose megyünk.
Az egésznek rossz a légköre, ráadásul fáztunk odabent. Egykor biztosan jobb volt. Mára inkább szánalmas. Egyedül a kilátás káprázatos, de az meg nem az ő érdemük. Mindehhez még rettentő drága is, ennyi pénzért már egy jót is ehettünk volna.
2023. szeptember 22.gyerekekkel járt itt 55Sosem jártam még Debrecenben, de azt hiszem, sikerült az egyik legjobb helyet találnunk a hétvégi kiruccanásunkhoz. Nagyon szép az ötcsillagos szálloda, jó helyen van, luxust áraszt, de mégis megfizethető. A személyzet extra kedves, az étel kitűnő, minden igényt kielégítő. Még visszatérünk!
2022. december 1., csoporttal járt itt 25 Nagyobb társasággal foglaltunk helyet egy vasárnapi ebédre. A belső teremeben kaptunk helyet, amit a por vastagságából, a koszos, mocskos terítők, asztalok látványából, a hőmérséklet alacsony voltából és az ott tárolt kacatok mennyiségéből következően inkább raktárnak használtak, mint vendégtérnek.
A kiszolgáló ,,hölgy" nem biztos, hogy már nagykorú volt. Az, hogy nem volt a helyzet magaslatán, enyhe kifejezés. Össze-vissza irkálta a megrendeléseket, majd a kiszolgálásnál meg is mutatkozott a trehánysága. A társaság egyik fele már rég megette a levest, a másik még meg sem kapta. Utána a főételnél ugyanez -volt, akinek az ételrendelését egyszerűen le sem adta a konyhán. A pontot az i-re az tette fel, hogy rendeltünk elvitelre is, időben szóltunk, kétszer rá is kérdeztünk, hogy készül-e (persze, volt a válasz), de fizetés után derült ki, hogy még csak akkor kezdték el csinálni. A külső térben bezzeg ontotta a kályha a hőséget, mi meg ott vártunk kabátban 20 percet az elviteles kajára (na nem az egész társaság). Ja, a fizetés is igen nehezen ment, mivel nem minden úgy volt felütve, ahogy azt fogyasztottuk. Komolyan mondom, nem is értem, hogy létezhet egyáltalán ez a hely.
2022. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55 Teljesen véletlenül keveredtünk ide, semmilyen előzetes ismerettel nem rendelkeztünk róla. Ehhez képest kaptunk egy nagyon barátságos tárlatvezetést, mindent megnézhettünk közelről, akár meg is tapogathattunk, Icuka minden kérdésünkre nagyon kimerítően válaszolt. Utána meg is tudtunk ebédelni, pedig egy nagyobb csoportot vártak, mégsem küldtek el.
Gyönyörű szép étkészletben szervírozták a forró húslevest és a frissen sült rántott húst, ráadásul a kastély belső udvarán, ami már-már giccsesen, képeslap-szerűen idilli hely. Mindenkinek ajánlom, hogy látogassa meg a kastélyt, biztosan elégedetten fog távozni.
2022. július 6.a párjával járt itt 15 Régebben szerettük ezt a helyet. Közvetlenül a Duna mellett, hangulatos helyszín, jó _volt_ a kaja, de mára teljesen leamortizálódott minden értelemben. Tegnap arra jártunk, gondoltuk, eszünk ott -már az is gyanús volt, hogy délután teljesen üres volt a kinti és a benti rész is.
Megrendeltük és megkaptuk az üdítőnket, mondtuk volna az ételrendelést is, mire közölte a kislány, hogy amúgy ma pizza az nincs. Ha ezt akkor rögtön mondta volna, amikor betértünk, eleve le sem ülünk, hiszen enni akartunk. Még elmentünk mosdóba, ami koszos, a szappan- és törölközőadagoló üres, a csap engesztelhetetlenül csöpög. . . ide soha többet nem jövünk :(
2022. július 3.a párjával járt itt 45 Sosem jártunk még Bicskén, netes értékelések alapján tértünk be ide. Átlagosan jó hely, de mostanában már ez is inkább dicséret. Thai kókuszlevest ettem, nem volt semmi különös, kb. mint egy nagyon sok mindennel megpakolt csirkehúsleves. A pizzám tésztája kicsit fura, kenyértésztára emlékeztető ízű és állagú volt, de korrekten meg volt pakolva feltéttel.
Mondjuk a petrezselymes szórást nem értettem, nagyon nem illet rá (nem volt bazsalikom, oregánó vagy más, olasz ízvilágú fűszer? ) . A kiszolgálás rendben volt, a vécében viszont elfogyott a szappan, erre nem figyeltek. Ha csak úgy enne valamit az ember egy hétköznap, akkor teljesen megfelel erre ez a hely. Az ár-érték arány egészen korrekt.
2022. február 21.a párjával járt itt 45A szálloda nagyon szép, igényes, de elég személytelen. Szeretjük a közvetlenebb, barátságosabb személyzetet. Ami nagyon tetszett: a szoba kényelmes, a fürdőszoba kifejezetten nagy. A vacsora mindig egy élmény volt. A wellness elég kicsi, de nem voltak sokan. A szauna-kínálat bőséges.
2020. október 31.a párjával járt itt 25 A Lila zongora már sokadik tulajdonos-váltáson megy keresztül, mostani neve Horváth Kertvendéglő. Viszonylag gyakran járunk ide, de a legfrissebb váltás óta először, kíváncsian az új konyhára. De nagyon nagy csalódás volt. Most tekintsünk el attól, hogy a helyiség nagy része éppen átalakítás alatt van.
Egy pincér volt a műszakban, ezért a kiszolgálás nem volt gördülékeny. A fokhagymakrémlevesben szó szerint megállt a kanál és valami fura kesernyés utóíze volt. A lazac ehetetlenül sós volt (talán sóágyon sült? nem volt utalás erre az étlapon), a grillzöldségeket feketedésig pirították. Ezt szóvá tettem, a pincér elnézést kért, számla fizetésekor azt mondta, a zöldséget leszámolta, de ez nem volt igaz, elhoztam a számlát, nem volt mínuszos tétel és a fogás sem volt ennyivel olcsóbb. Nagyon alaposan megülte a vacsora a gyomromat, nem sokat ettem, de annyitól is rosszul lettem :(
2019. április 11.a párjával járt itt 35 Az Étterem hét keretében foglaltunk asztalt először. A fix 3. 900 Ft-ért 3 előétel, 3 főétel és 2 desszert közül lehetett választani. De amit én választottam (Sertésszűz zöldfűszeres kéregben, őszi zöldségekkel) kiderült, hogy nincs. ,,Alternatívakén" felajánlották, hogy csirkemellből elkészítik.
Kaptam egy natúr csirkemellet egy kis cékla- és zellerpürével. Hát nem pont ugyanaz a kategória sem ízben, sem árban. Kompenzációt nem ajánlottak fel. A desszert (Somlói piskóták) borzasztóan édes volt, nem is tudtam megenni. A kiszolgálás nem ment flottul, sokat kellett várni, holott az étteremben rajtunk kívül még egy asztalnál ültek. Mivel akkor nem voltunk elégedettek, amit [moderálva - a szerk. ] meg is írtam, a séftől kaptam egy levelet, hogy szeretnék jóvá tenni, meghívnak a partneremmel egy tetszőleges időpontban. Ez tegnap este jött el. Úszott a konyha, kapkodós volt a kiszolgálás, ettől kényelmetlenül éreztük magunkat. Az ételekkel minden rendben volt, a gulyásleves tartalmas, kellemesen csípős volt, a sertésszűz pont megfelelő állagú, viszont a meghívás nem is értem, miről szólt, mivel a számlát ugyanúgy kihozták -megjegyzem, szándékunkban állt eleve fizetni, ezért nem is tettük szóvá. Az viszont fura, hogy a 15. 190 Ft-os végösszeg (2 leves, 2 főétel, 1 dl bor, 3 ásványvíz, 2 saláta ára) 1825 Ft-nyi szervízdíjat tartalmaz, és emellett simán elteszik a borravalót is. Máshol ezt szervízdíj mellett nem teszik. Nem hiszem, hogy törzsvendégek leszünk. A hely maga egyébként szép, nívós, kellemes terasszal, kilátás közvetlenül a Dunára.
2015. október 31.barátokkal járt itt 55 Az októberi hosszú hétvégét töltöttük itt barátokkal. A birtok hatalmas, több, különálló épület alkalmas a vendégek fogadására és elszállásolására. Mi a panzió részben kaptunk helyet, ami a pince felett van, így állandó vörösbor-párában volt részünk (nem panaszkodom, sőt). Nagyon szépen, igényesen vannak berendezve a szobák, a közösségi terek.
A kert, az udvar mind-mind tele vannak apró, ötletes részletekkel, látszik, hogy minden nagyon jól átgondolt. A személyzet végtelenül kedves, mindenre volt megoldásuk. A svédasztalos reggeli bőséges és házias, saját pékáruval, felvágottakkal. A borkóstoló jól elnyúlt, közben vacsoráztunk, igazán otthonosan éreztük magunkat. Vezetett pincelátogatáson is részt vettünk. Biztos, hogy visszatérünk majd, pláne, hogy hamarosan wellness-részleg is épül.