2013. augusztus 21.a párjával járt itt 45 Párommal augusztus 20. a hosszú hétvégéjét töltöttük itt. Szép a szálloda, ötletes a pincerendszer, mely összeköti az épületeket. Közel van a várhoz, csak az emelkedőn volt rossz felmenni, de megérte. Tetszett, hogy a teraszon a vacsora idején zenekar szólt, ezt többen kihasználva még táncoltunk is, persze ehhez az is kellett,hogy jó kis társaság jött össze.
Levesből nagyobb választékot is elképzeltem volna, bár éhes nem maradhatott senki. A lovagterem nagyon hangulatos, finom és megfizethetőek az ételek. A pubban hajnalig is lehet bulizni. Lehet, hogy még máskor is elmegyünk.
2013. július 15.a párjával járt itt 45Párommal egy csodálatos hétvégét töltöttünk itt. Tettszett a családias légkör, a személyzet kedvessége, figyelmessége. A wellness részleg szerintem mindenki igényeit kielégíti. Az étkezés bőséges svédasztalos, melyet folyamatosan töltöttek fel. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.