2017. szeptember 24.családjával járt itt 55Hétvégén újból ellátogattunk Tatára ebbe a kedves vendéglőbe. Szívélyes fogadtatásban részesültünk,nagyon jó helyen kaptunk asztalt. Az ételek fennségesek voltak, különleges csapolt sörük van,sőt még sörpárlat is,amit érdemes megkóstolni. A pincér nagyon ügyesen kifilézte a durbincsot,élmény volt nézni. Újból megyünk.
2016. július 14. járt itt 55Balatonfüreden járva ismét betértünk a Karolina kávéházba. A szomszédos étteremből áthelyezkedtünk egy finom frissen pörkölt, frissen őrölt kávészemekből készült espressóra és kapuccinóra. Nem csalódtunk,még mindig jól csinálják. A négylábú vendégekről is gondoskodtak a tikkasztó melegben. Sajnos,a sütiket nem tudtuk tesztelni,de majd legközelebb. !
2016. július 14. járt itt 55 Hévízről hazafelé tartva útbaesett(csak +50 km úthossz) Balatonfüred. Delet ütött az óra,így betértünk a 3P étterembe. Nagyon kedves volt a fogadtatás, pizzát és tésztát választottunk,limonádé és csapolt sör többféle is volt. Mindkettő jól jött a nagy melegben.
Nagyon finoman volt elkészítve az ebédünk,biztos újra kíváncsiak leszünk a Balatoni kilátásra az étterem teraszáról.
2016. június 5. járt itt 55 Májusban egy hétvégén álltunk meg egy süteményre, de sajnos (! ) több lett belőle,amit csak a kilók bántak,de mi nem. Mindig van az aktuális Magyarország tortájából,sőt cukormentes változatban is. Nagyon sok friss gyümölcsöt használnak,és a krémeknek is házias ízük van.
Ha valamilyen alkalom van,igénybe veszem kínálatukat,de ha nincs is alkalom,akkor is találok okot,hogy betérjek egy kis "kalóriapótlásra"!
2016. június 5. járt itt 45Többször jártam már itt,mindig nagyon finom fagylaltot ettem,most is jó választás volt. Az őszibarackos frissítő volt, a rumos dió is jól sikerült nekik. Mindig van cukormentes változat ,sőt most már laktózmentes is. Általában nehéz a döntés, de az utánam állók sokasága meggyorsítja a folyamatot.
2016. május 10. járt itt 55 Április elején jártunk Hévízen,és a Palaceban voltunk elszállásolva. Nem kutya egy hely! ! ! A bejáratnál szívélyes fogadtatásban lehet részük négylábú baratainknak is-falatkák és víz is volt kikészítve,ami nem gyakori! A vesztibül csodaszép,a szoba tágas volt. Az éttermi szolgáltatások vitték el a babért,a reggeli gazdag,a vacsora finom volt,igazi magyaros ízekkel.
A pincérek nagyon figyelmesek,kedvesek voltak. A megrendelt üveg bort addig töltögették poharainkba,hogy végül is nem tudtunk mit felvinni már a szobába. A wellness-részleg is megfelelő. Érdemes kipróbálni természetesen a tóban való fürdőzéssel együtt! Csak a tavi rózsák indáira tessék vigyázni!
2016. május 10. járt itt 45 Márciusban jártam itt legutoljára születésnapot ünnepelni,tavaly többször is megfordultam . Rokonom ajánlására döntöttem úgy,hogy letesztelem az étlapjukat. Természetesen,sikerrel jártak. Általában a szezonális kínálatot böngésztem,és találtam is számomra megfelelőt. a limonádéjuk elsőosztályú,sajnos! !
mindig azt kellett innom,mivel én voltam a sofőr. Az étlapjuk sokrétű,így kilencven éves ünnepeltünk is tudott választani,nem kellett elmagyarázni,hogy az egyes kifejezések mit rejtenek! ! ! Nem véletlen,hogy mindig telt ház van a Duna partján!
2016. május 10. járt itt 55 Anyák napján látogattunk el Tatára. Sétáltunk egyet a tó partján,megnéztük a tatai várat,majd ebédre betértünk a Várkanyar Vendéglőbe,ami egyáltalán nem nevezhető vendéglőnek,méltó lenne az étterem megnevezésre. Nem foglaltunk előre asztalt,így csak a kerthelységben kaptunk asztalt,amit aztán egyáltalán nem bántunk.
A kiszolgálás csúcs volt,abszolút összhangban egyszerre két pincér szolgált ki. a pontot az i-re a desszert tette fel, a szuflé csodálatos volt. Telt ház volt,de ezt a kiszolgáláson nem vettük észre,pedig majdnem stoppoltuk a szuflé készítését! ! ! Ha valaki jót akar enni, szemrevaló pincérek társaságában,tiszta szívből ajánlom,én is újból igénybe veszem "szolgáltatásaikat"!