2014. február 26.egyedül járt itt 35Sokat járok ebédelni az étterembe. Barátságos hely,szép tiszta. Az ebéd jó de sajnos kevés. A kiszolgálás megfelelő. Ajánlani tudom. Nagyon szép kerthelyiség kint is le lehet csücsülni. A szállodai szobákat már láttam nagyon szép,tiszta kényelmes. Közel található a Bujtosi-tó nagyokat lehet sétálni. Szép a szökőkút. Új játszótér. Ajánlani tudom.
2014. január 28.családjával járt itt 35 Őszi ünnepek alatt töltöttünk 2éjszakát a hotelben. A svédasztalos reggeli jó, változatos örültünk neki. Sajnos a mélygarázsos parkolóért fizetni kell külön nekem ez negatívom. Viszont aránylag sétálva közel van a Duna,sétáló Váczy utca. Több odafigyelést kellene fordítani a tisztaságra,modernizálásra.
Óriási a szálloda nem tudom ki van-e használva minden terület,ez-a mi véleményünk medence-wellnes, sókamra,szauna részleg elférne több vendég lenne.
2014. január 16.a párjával járt itt 25Sajnos keveset tudunk eljutni,megfizethetetlen! Jó pont ételek finomak,változatosak!
Parkolás jó,az étterem jól megközelíthető. Lehetne kevesebb svédasztalos választék,és kedvezőbb ár ismerőseink is hasonlóan vélekednek,többen megpróbálnák ha nem lenne ennyire sok pénz a svédasztalos ebéd ára!