2013. április 23.a párjával járt itt 55A híres gyógyfürdő közelében található a szálloda. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész. Az ételek étlapról válaszhatóak, finomak, ízletesek. A szálloda pihenésre kiválóan alkalmas. A környéken sok a kirándulási lehetőség. A szálloda tiszta. Nyári estéken a hangulatos kerthelyiségben kellemes zene mellett költhető el a vacsora. Mindenkinek tudom ajánlani.
Fodor Halászcsárda válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük ajánlását!
Munkatársaim szorgosan dolgoznak azon, hogy nálunk minden kedves vendég jól érezze magát. Dicsérő szavait köszönjük, és reméljük hamarosan újra
vendégeink között üdvözölhetjük Önöket!
2013. május 28., Füge Ágnes, értékesítési vezető
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Családias, nyugodt hely pihenés szempontjából. Kezelések a helyszínen is igénybe vehető. A kiszolgálás remek, az ételek finomak. Étlapról választható ételeket frissen készítik. Tisztaság uralkodik mindenhol. A személyzet udvarias, segítőkész. A környéken több kirándulási lehetőség is van. Bükkfürdő pedig csodálatos kisgyermekes családoknak és idősebbeknek is.