2022. november 24.a párjával járt itt 35 15 éve járunk évente 2-3 alkalommal a szállodába. Eddig soha semmilyen probléma nem volt
A szobák, az ételek most is kiválóak voltak. Kedves ,udvarias pincérek,takarítók. A wellness most óriási csalódás volt, hideg volt, az úszómedence jéghideg,az élményfürdő rész langyos. 2.
napon már nem működött az egyik élményfürdő,(a másik vacogtató volt),a bio szauna és az egyik jakuzzi sem . Sajnos felvilágosítást sem adtak,csak ossze-vissza magyarázkodás zajlott.
2020. február 5.családjával járt itt 55Minden igényt kielégítő szálloda, kiváló konyha, kényelmes ,jól felszerelt szobák, kedves, segítőkész személyzet.
Àtjáró a több medencés , gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élményt nyújtó uszoda-wellness komplexumba.
Mindenkinek ajánlom!
2019. április 22.a párjával járt itt 55Évek óta rendszeresen vendégei vagyunk a szállodának.
A szolgáltatások minden igényt kielégítőek,
Az étkezés kitűnő, változatos ,a személyzet figyelmes, udvarias.
A wellness télen - nyáron kiváló.
A szobák kényelmesek, jól felszereltek.
Mindenkinek ajánlom ( fiatal, idős, család vagy pár ).
2019. április 22., kollégákkal járt itt 25 A szoba kényelmes, tiszta volt, de egy homokfalra nézett kb. 2 m. ről, így a szoba totál sötét volt. A recepciós előre köszonesre sem válaszol,a személyzet nem kedves, nem figyelmes. A svédasztalos vacsora egy vicc ,3 féle főétel ( jóízű ) nincs benne vegetáriánus fogás. 2 féle édesség - az egyik 1/4 8-kor elfogyott ! !
(9-ig lehet vacsorázni ). A reggeli a legolcsóbb minőségű alapanyagokból összeállított. Erdei fitness : elhanyagolt, lepusztult. Csalódás volt a szálloda, nem ajánlom.