2019. október 7.a párjával járt itt 55 Csodás 2 napot töltöttünk itt férjemmel. A pihenést ajándékba kaptam, semmit se hallottam a szállodáról elötte. Ami lenyűgözött, az a teljes nyugalom, amit itt átélhettünk, a természet ölén. Csend, jó levegő, állatok, hatalmas park, tavacskák, wellness. . . . teljes feltöltődés. Eszméletlen finom ételek, csupa minőségi termelői áru, óriási választék.
Na, itt fogyózni nem lehet! Tényleg páratlan lakomákban volt részünk! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki pihenni szeretne.
2018. október 1.a párjával járt itt 35 30. házassági évfordulónkat ünnepeltük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, még néhány kellemetlen apróság sem rontotta el a kedvünket. A szálloda fekvése csodálatos, a wellness élmények, szaunák is kiválóak. Ugyanakkor az élménymedencék vize igen hideg volt. A gyerekkel érkezők csalódottan vették tudomásul, hogy a kicsik fáznak.
Nehezen találtuk meg a fürdőrész bejáratát, nem volt kíirva semmi a liftnél, sokáig bolyongtunk a folyosón. Ugyanakkor a szobákban sem találtam tájékoztató brossúrát a szálloda szolgáltatásairól. Esetleg a környék látnivalóiról szóló kiadványt is a szobákban helyezhetnék el, bár ezeket megtaláltuk később a recepciónál. Többször voltunk már a Dunakanyarban, de régen és azóta minden megváltozott. A személyzet nem volt különösen figyelmes, sem az étteremben, sem a wellness részlegen. Egy kis odafigyeléssel, személyes apró kedveskedéssel sokat javítanának a szálloda megítélésében. Pl. telefonon Dunára néző szobát kértem, de végül nem kaptam, nem nagy ügy, a fürdő és napozó látványa kárpótolt. De azért rosszul esett, hogy elfelejtették. Úgy érzem, a szálloda adottságai nincsenek kihasználva, többet lehetne kihozni a létesítményből. Ez csak építő kritika, az itt eltöltött két nap csodálatos élmény marad számunkra.